SUPERLEAGUE FORMULA

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνικος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Κορίνθιανς είναι η δεύτερη ομάδα εκ Βραζιλίας, που θα βρίσκεται, στην Superleague Formula

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνικος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Κορίνθιανς είναι η δεύτερη ομάδα εκ Βραζιλίας, που θα βρίσκεται, στην Superleague Formula
κορινθιανς

Ο δημοφιλής Βραζιλιάνικος ποδοσφαιρικός σύλλογος της Κορίνθιάνς, με ένα τρόπαιο πρωταθλητή για το παγκόσμιο των συλλόγων στο παλμαρέ της, είναι η δεύτερη ομάδα εκ Βραζιλίας, που θα βρίσκεται στην αφετηρία τον Αύγουστο, για τον πρώτο αγώνα του Πρωταθλήματος της Superleague Formula.

H Κορίνθιανς έρχεται να συμπληρώσει την πρώτη 11άδα των ομάδων, που έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχής τους στην Superleague Formula και το ασπρόμαυρο μονοθέσιο της με κινητήρα της Menard θα τεθεί σύντομα αντιμέτωπο με το ροσονέρι αγωνιστικό μονοθέσιο του έτερου Βραζιλιάνικου συλλόγου, της Φλαμένγκο.
Με δεδομένη την απήχηση, που έχουν στην Βραζιλία το ποδόσφαιρο και ο μηχανοκίνητος αθλητισμός, η "κόντρα" ανάμεσα στις εκπροσώπους του Ρίο και του Σάο Πάολο, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι 8 παγκόσμιοι τίτλοι για το πρωτάθλημα της F1 στην κατηγορία των οδηγών και τα 5 κύπελλα για το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, που κατέχει η Βραζιλία, επιβεβαιώνουν την προσδοκία.

" Η σπουδαία υποδοχή από τους φιλάθλους και τα media, του αγωνιστικού μονοθέσιου της Φλαμένγκο και το γεγονός ότι μαζί με την Κορίνθιανς αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ποδοσφαιρικές ομάδες στην Βραζιλία, μας κάνουν να πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των δύο συλλόγων στο πρωτάθλημα μας μόνο θετικά οφέλη μπορεί να έχει", δήλωσε ο Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της Superleague Formula, Άλεξ Αντρέου.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Κορίνθιανς Αντρές Σάντσες, εξέφρασε την ευχαρίστηση του για την ευκαιρία που δίνεται στον ποδοσφαιρικό σύλλογο να επεκτείνει τις αθλητικές του δραστηριότητες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και σε μία πρωτοποριακή διοργάνωση.

Μάλιστα, για την Κορίνθιανς αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγωνιστεί με τους κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, σε παγκόσμιο επίπεδο. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Πρόεδρος της Κορίνθιανς στάθηκε στο γεγονός ότι μέσω του Πρωταθλήματος της Superleague Formula, δίνεται η ευκαιρία στον σύλλογο να επεκταθεί και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα του στο παγκόσμιο βεληνεκές.

Σημαντικά φυσικά θα είναι και τα οικονομικά οφέλη για τους συμμετέχοντες, καθώς σε κάθε έναν από τους έξι προγραμματισμένους για την πρώτη χρονιά αγώνες, ο νικητής θα κερδίζει πέραν της δόξας και της αναγνωρισιμότητας, €1,000,000 ως χρηματικό έπαθλο! Το κάθε αγωνιστικό Σαββατοκύριακο θα αποτελείται από δύο ξεχωριστούς αγώνες, όπου τα αποτελέσματα κατάταξης του πρώτου θα αντιστρέφονται για την γραμμή εκκίνησης του δεύτερου.










TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ