SUPERLEAGUE FORMULA

Κερδίζει τις εντυπώσεις...

Κερδίζει τις εντυπώσεις...
Θρύλος φόρμουλα

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού υποδέχονται στο... σπίτι τους, το μονοθέσιο που θα αγωνιστεί στη Superleague Formula

Το μονοθέσιο του ΟΣΦΠ παρουσιάστηκε επίσημα στις 5 Οκτωβρίου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, παρουσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μία μέρα αργότερα, στις 6 του μήνα, οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να αντικρίσουν από κοντά το ερυθρόλευκο όχημα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Στην αναμέτρηση με τον Απόλλων Καλαμαριάς, οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας όχι μόνο αποθέωσαν τους θριαμβευτές της Βρέμης, αλλά είδαν για πρώτη φορά το μονοθέσιο του Ολυμπιακού, το οποίο θα "τρέξει" στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Superleague Formula από τον Σεπτέμβρη του 2008.

Όπως θα διαπιστώσετε από το πρώτο βίντεο, οι φίλαθλοι των Πειραιωτών έμειναν εντυπωσιασμένοι από το μονοθέσιο, που δημιουργήθηκε με βάση την πρώτη αγωνιστική φανέλα της ομάδας. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από θετικές στο νέο εγχείρημα του συλλόγου και τον έδειξαν εμπράκτως. Το όχημα έκανε το γύρο του γηπέδου και "εισέπραξε" θερμό χειροκρότημα από τους φιλάθλους. Έχει, ήδη, κερδίσει τις εντυπώσεις...

Ο γύρος του Καραϊσκάκη από το μονοθέσιο του Ολυμπιακού...



Οι προετοιμασίες του ερυθρόλευκου μονοθεσίου












TAGS SUPERLEAGUE FORMULA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ