GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Formula 2, Σαουδική Αραβία: Πουρσέρ και Φιτιπάλντι στο νοσοκομείο μετά από σφοδρή σύγκρουση

Formula 2, Σαουδική Αραβία: Πουρσέρ και Φιτιπάλντι στο νοσοκομείο μετά από σφοδρή σύγκρουση

Ο Έντσο Φιτιπάλντι και ο Τεό Πουρσέρ διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Τζέντα, μετά από σφοδρή σύγκρουση που είχαν στην εκκίνηση του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας στη Formula 2. Αμφότεροι έχουν τις αισθήσεις τους και είναι καλά.

Λίγες ώρες πριν από την εκκίνηση της Formula 1 στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας, αυτή (η εκκίνηση) της Formula 2 στην ίδια πίστα ξύπνησε σε όλους πολύ άσχημες αναμνήσεις. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την σφοδρή σύγκρουση του Έντσο Φιτιπάλντι με τον Τεό Πουρσέρ.

Το μονοθέσιο του πρώτου δεν ξεκίνησε ποτέ την στιγμή της εκκίνησης λόγω μηχανικού προβλήματος, με τα υπόλοιπα να τον τον προσπερνούν με μεγάλη ταχύτητα. Ο Τεό Πουρσέρ δεν πρόλαβε όμως να αντιδράσει (είδε αργά το σταματημένο μονοθέσιο), με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του.

Η ένταση της σύγκρουσης πάγωσε άπαντες, δεδομένου μάλιστα πως για αρκετά λεπτά δεν υπήρξε η παραμικρή ενημέρωση από τους ανθρώπους της πίστας. Εν τέλει, κι αφού έφτασαν άμεσα στο σημείο τέσσερα ασθενοφόρα, κατέστη σαφές πως αμφότεροι οι πιλότοι είχαν τις αισθήσεις τους.

Αφού βγήκαν από τα μονοθέσια με τη βοήθεια των γιατρών, διακομίστηκαν σε νοσοκομείο της Τζέντα με ελικόπτερο. Όπως ανέφερε μάλιστα η FIA σε επίσημη ενημέρωσή της, τόσο ο Έντσο Φιτιπάλντι όσο και ο Τεό Πουρσιέρ ήταν καλά κατά την αεροδιακομιδή τους.

TAGS GP ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ