GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Formula 1, GP Αυστραλίας: Ταχύτερος ο Νόρις στο τρίτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών

Formula 1, GP Αυστραλίας: Ταχύτερος ο Νόρις στο τρίτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών
2022 AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Με τον Λάντο Νόρις να κάνει τον ταχύτερο χρόνο ολοκληρώθηκε το τρίτο μέρος των ελεύθερων δοκιμών πριν από το Grand Prix στη Μελβούρνη. Δεύτερος ο Λεκλέρ, 8ος ο Χάμιλτον.

Ο Λάντο Νόρις "διαδέχθηκε" τους Λεκλέρ και Σάινθ στην πρωτιά των ελεύθερων δοκιμών πριν από το Grand Prix στη Μελβούρνη. Ο πιλότος της McLaren έδωσε μεγάλη μάχη και με χρόνο 1:19:117 ήταν ο ταχύτερος όλων στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές στην Αυστραλία.

Ο Σαρλς Λεκλέρ ήταν δεύτερος και τερμάτισε 0.132 πίσω από τον Νόρις ο οποίος μάλιστα χρειάστηκε να κόψει ταχύτητα προς το τέλος καθώς ενημερώθηκε για ένα τεχνικό πρόβλημα. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε από το να κάνει τον ταχύτερο χρόνο και να αφήσει πίσω του τους αντιπάλους του.

Την κούρσα ακολούθησε ο Πέρεζ της Red Bull και πιο πίσω ο Φερνάντο Αλόνσο της Alpine που τερμάτισε στην τέταρτη θέση. Την πεντάδα έκλεισε ο teammate του Λεκλέρ, Κάρλος Σάινθ. Ο Μαξ Φερστάπεν είχε μία μέτρια εμφάνιση τερματίζοντας έβδομος, ενώ μία θέση πίσω του βρέθηκε ο Λιούις Χάμιλτον ο οποίος ήταν καλύτερος συγκριτικά με τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

TAGS GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ FORMULA 1 F1 MCLAREN FERRARI MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ