GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ

Formula 1, GP Αυστραλίας: Ο Λεκλέρ πήρε τη σκυτάλη από τον Σάινθ στο δεύτερο μέρος των ελεύθερων δοκιμών

Formula 1, GP Αυστραλίας: Ο Λεκλέρ πήρε τη σκυτάλη από τον Σάινθ στο δεύτερο μέρος των ελεύθερων δοκιμών
AP PHOTO/ASANKA BRENDON RATNAYAKE

Με τον Σαρλ Λεκλέρ να κατέχει τον ταχύτερο χρόνο ολοκληρώθηκε το δεύτερο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών πριν από το grand prix στη Μελβούρνη. Η βροχή δεν ήρθε για να περιπλέξει τα πράγματα.

Ο Σαρλ Λεκλέρ "διαδέχθηκε" τον Κάρλος Σάινθ στην πρωτιά των ελεύθερων δοκιμών. Κατά το FP2 ο Μονεγάσκος οδηγός ήταν ο ταχύτερος όλων στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ και επιβεβαίωσε πως και αυτό το τριήμερο η Ferrari θα έχει το αβαντάζ έναντι των ανταγωνιστών της. Εκτός, φυσικά, κι αν η βροχή, που δεν έπεσε στη Μελβούρνη παρά τα απειλητικά σύννεφα που μαζεύτηκαν στον ουρανό, επηρεάσει τα δεδομένα.

Βέβαια το 1-2 της Scuderia "έσπασε" στο δεύτερο σκέλος της διαδικασίας της Παρασκευής (8/4), καθώς ο Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull είχε καλύτερο χρόνο από τον Κάρλ Σάινθ, ο οποίος μετά την πρωτιά του στο FP1 υποχώρησε τρίτος.

Ο Φερνάντο Αλόνσο έκανε έναν εντυπωσιακό γύρο και έφερε την Alpine στην τέταρτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Σέρχιο Πέρεζ, την ώρα που ο ομόσταυλος του Ισπανού, Εστεμπάν Οκόν, τερμάτιζε έκτος.

Ο ανεβασμένος Λάντο Νόρις με τη McLaren κατάφερε να φτάσει ως την 8η θέση, εν αντιθέσει με τα δύο μονοθέσια της Mercedes που δεν ανταποκρίθηκαν. Ο Ράσελ ήταν ενδέκατος και ο Χάμιλτον δύο θέσεις πίσω (13ος).

TAGS GP ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ FORMULA 1 F1 FERRARI RED BULL ALPINE MCLAREN MERCEDES F1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ