SPORTS & GOSSIP

Φερστάπεν: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του πιλότου και κόρη του Νέλσον Πικέ

Formula One world champion Max Verstappen of the Netherlands and his girlfriend Kelly Piquet pose prior to the FIA Prize Giving ceremony in Paris, France, Thursday, Dec. 16, 2021. (AP Photo/Thibault Camus)
Formula One world champion Max Verstappen of the Netherlands and his girlfriend Kelly Piquet pose prior to the FIA Prize Giving ceremony in Paris, France, Thursday, Dec. 16, 2021. (AP Photo/Thibault Camus) © 2021 THIBAULT CAMUS/ AP IMAGES

Η εντυπωσιακή σύντροφος του Μαξ Φερστάπεν, Κέλλυ, κόρη του του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Φόρμουλα 1, Νέλσον Πικέ.

Ο Μαξ Φερστάπεν είναι σε σχέση από το 2020 με την εντυπωσιακή Κέλλυ Πικέ, κόρη του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Formula 1, Νέλσον Πικέ.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε δημόσια τη σχέση του, την 1η Ιανουαρίου του 2021 αναρτώντας μία φωτογραφία στο Instagram με λεζάντα: "Ας κάνουμε το 2021 μια χρονιά που θα θυμόμαστε με πολλούς τρόπους. Σας εύχομαι σε όλους επιτυχία, αγάπη και ευτυχία, όπως βρήκα εγώ τη δική μου."

Η Κέλλυ γεννημένη στην Γερμανία είναι πολυταξιδεμένη, αφού πέρασε μέρος της παιδικής της ηλικίας στη Νότια Γαλλία, μετακόμισε στη Βραζιλία μόλις στα 12 της, ενώ μετά από μία γρήγορη στάση της στην Αγγλία πήγε για σπουδές στο Marymount Manhattan College της Νέας Υόρκης.

Αν και σπούδασε διεθνείς σχέσης έχει αναλάβει πολλούς και διαφορετικούς ρόλους στη διάρκεια της ζωής της. Η 35χρονη που μιλάει άπταιστα Αγγλικά, Γαλλικά και Πορτογαλικά ξεκίνησε στο χώρο της μόδας ως ασκούμενη και στη συνέχεια ως βοηθός στυλίστα για τη Vogue της Λατινικής Αμερικής.

Ασχολήθηκε μάλιστα στη συνέχεια και με τον χώρο της Formula, καθώς για δύο χρόνια ήταν σύμβουλος δημοσίων σχέσεων. Πλέον εργάζεται αποκλειστικά ως μοντέλο και έχει συνεργαστεί με πολλές διάσημες εταιρίες.

Η Κέλλυ έχει μία κόρη από την προηγούμενη σχέση της, είναι η μαμά της μικρής Πηνελόπης που γεννήθηκε το 2019 και έχει άριστες σχέσης με τον Βέλγο - Ολλανδό πιλότο της Red Bull.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΜΑΞ ΦΕΡΣΤΑΠΕΝ F1 RED BULL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ