NISSAN

Έτοιμη για το Μονακό η Nissan Formula E Team

ROWLAND Oliver, Nissan Formula E Team
ROWLAND Oliver, Nissan Formula E Team DPPI

Η Nissan Formula E Team βρίσκεται μπροστά σε μια ακόμα μεγάλη πρόκληση στο θρυλικό Circuit de Monaco, καθώς το πρωτάθλημα θα βρεθεί στο πριγκιπάτο για τον Γύρο 8 της 10ης σεζόν.

Ο Όλιβερ Ρόουλαντ έχει βρεθεί αρκετές φορές στο βάθρο του Μονακό στην αγωνιστική του καριέρα, έχοντας γνωρίσει επιτυχίες σε GP2 Series, Formula 2 και Formula E, συμπεριλαμβανομένης της pole position και της δεύτερης θέσης με την ομάδα το 2019. Έχοντας βρεθεί στο βάθρο σε τέσσερις από τους τελευταίους πέντε αγώνες της σεζόν 10, ο Ρόουλαντ θέλει να διατηρήσει αυτή τη “φόρα” με το μονοθέσιο της Nissan Formula E Team, συνεχίζοντας την προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου.

FENESTRAZ Sacha, Nissan Formula E Team
FENESTRAZ Sacha, Nissan Formula E Team DPPI


Δίπλα του, ο Σάσα Φένεστραζ θα έχει ανεβασμένη ψυχολογία από την επιστροφή στους πόντους στο Μιζάνο. Ο Γαλλοαργεντινός έχει επίσης καλές αναμνήσεις από το Μονακό. Έχοντας κερδίσει εκεί στο Eurocup της Formula Renault, ο Φένεστραζ έπιασε υψηλές επιδόσεις στην παρθενική του επίσκεψη στην πίστα στη Formula E πέρυσι, πετυχαίνοντας τον ταχύτερο γύρο και τερματίζοντας τέταρτος στο E-Prix.

Η πίστα μήκους 3.337 μέτρων περιλαμβάνει κάποια από τα πιο γνωστά σημεία του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως η φουρκέτα του Grand Hotel και η δύσκολη Rascasse, λίγο πριν τη γραμμή του τερματισμού. Πρόκειται μια δύσκολη πίστα, στην οποία οι προσπεράσεις δεν είναι εύκολες, ωστόσο στη Formula E έχουμε δει εξαιρετικές μάχες τις τελευταίες σεζόν.

Πριν από τον αγώνα, η Nissan Formula E Team κυκλοφόρησε το playlist «Sounds of Season 10» –μια μουσική επιλογή του που αποτυπώνει τέλεια την κουλτούρα και την ατμόσφαιρα του λαμπερού Μόντε Κάρλο. Αποτελεί μέρος μιας ειδικής συνεργασίας με τον Γερμανό σύγχρονο συνθέτη Ματίας Ρέχφελντ για τη σεζόν 2023/24, εμφυσώντας την ουσία της Formula E σε μια σειρά από soundtracks με τίτλο “Electric Legacy”.

ROWLAND Oliver (gbr), Nissan Formula E Team
ROWLAND Oliver (gbr), Nissan Formula E Team DPPI


Αντικατοπτρίζει την ποικιλόμορφη παγκόσμια φύση της Formula E και θα κυκλοφορήσει σε προσαρμογές για βασικές πόλεις αγώνων – όλες προσεκτικά σχεδιασμένες ώστε να αντικατοπτρίζουν τις πολιτισμικές αποχρώσεις, τις συμπεριφορές των θαυμαστών και το πνεύμα κάθε μοναδικής πόλης. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 27 Απριλίου, με ώρα εκκίνησης στις 16:00 (Ελλάδος).

TAGS NISSAN ABB FIA FORMULA E
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ