MOTORSPORTS

Ατύχημα σε αγώνα motocross: Αγωνία για τους τραυματίες και δύο συλλήψεις

Ατύχημα σε αγώνα motocross: Αγωνία για τους τραυματίες και δύο συλλήψεις
ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΑΠΟ ΒΙΝΤΕΟ

Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τον 27χρονο και τον 16χρονο που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια αγώνα motocross στα Γιαννιτσά. Η ΕΛΑΣ συνέλαβε τον υπεύθυνο τέλεσης του αγώνα και τον οδηγό, που είναι ανήλικος. Ρεπορτάζ NEWS24/7.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύονται οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν στη διάρκεια αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Motocross σε πίστα των Γιαννιτσών Πέλλας το απόγευμα της Κυριακής (17/10).

Οι δύο άτυχοι θεατές, 27 και 16 ετών, διακομίστηκαν αρχικά στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ήταν σοβαρά τραυματισμένοι και στη συνέχεια τους μετέφεραν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης. Εκεί διασωληνώθηκαν, με τον 27χρονο να είναι σε πιο βαριά κατάσταση, όπως γράφει το NEWS 24/7.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο τραυματίες, που υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις χθες βράδυ, αντιμετωπίζουν βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Νοσηλεύονται στη ΜΕΘ και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες.

Οι δύο τραυματίες ανήκαν στην τεχνική υποστήριξη του αγώνα.

Πώς έγινε το ατύχημα

Το ατύχημα σημειώθηκε όταν αναβάτης που συμμετείχε στους αγώνες, κατά τη διάρκεια άλματος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας. Η μοτοσικλέτα έπεσε πάνω σε προστατευτική περίφραξη, την παρέσυρε, και έπειτα συγκρούστηκε σε μεταλλική κολόνα, η οποία έπεσε πάνω στους θεατές.

Ο αγώνας διακόπηκε αμέσως και οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συνελήφθησαν ο 60χρονος υπεύθυνος τέλεσης του αγώνα καθώς και ο 16χρονος οδηγός, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργείται από τις τοπικές αστυνομικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ