MOTORSPORTS

Αποσύρθηκε από το motorsport ο απαράδεκτος οδηγός που πέταξε προφυλακτήρα σε αντίπαλο

Αποσύρθηκε από το motorsport ο απαράδεκτος οδηγός που πέταξε προφυλακτήρα σε αντίπαλο

Την απόφαση να αποσυρθεί από το motorsport πήρε ο Λούκα Κορμπέρι, μία μέρα μετά από την απαράδεκτη και πρωτοφανή συμπεριφορά του σε αγώνα του παγκόσμιου πρωταθλήματος καρτ.

Ο Λούκα Κορμπέρι έγινε την Κυριακή (4/10) ο αρνητικός πρωταγωνιστής στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο αθλητισμό, όταν βγήκε εκτός αγώνα, περίμενε στην άκρη της πίστας και εκσφενδόνισε τον προφυλακτήρα του καρτ του σε αντίπαλο στον οποίο μάλιστα επιτέθηκε στο φινάλε της ημέρας με αποτέλεσμα να υπάρξει γενικευμένη σύρραξη για αρκετά λεπτά.

Μία μέρα μετά, ο Κορμπέρι ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το motorsport για πάντα, καθώς όπως έγραψε στο προφίλ του στο Facebook δεν μπορεί και δεν πρέπει να συνεχίσει μετά από την ανάρμοστη, απαράδεκτη συμπεριφορά του.

"Αμέσως μετά από τον αγώνα, ζήτησα από τους κριτές να πάρουν την αγωνιστική μου άδεια, όμως δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Γι' αυτό, αποφάσισα να μη συμμετάσχω σε άλλον αγώνα για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δεν το κάνω για δικαιοσύνη, είναι απλά η σωστή απόφαση. Δεν ζητώ επιείκεια, διότι δεν την αξίζω. Ζητώ συγνώμη, αν και ούτε αυτή είναι αρκετή, για όσα έγιναν στον αγώνα, στη χειρότερη μέρα της ζωής μου" γράφει μεταξύ άλλων ο Κορμπέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ