ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Η Moto Guzzi V7 Stone Corsa ξυπνά τους θρύλους των αγώνων

PRESS PIAGGIO GROUP
Moto Guzzi V7 Stone Corsa PRESS PIAGGIO GROUP

Βασισμένη στο μοτοσικλετιστικό ορόσημο επτά δεκαετιών V7, η σπορ έκδοση Corsa του best-seller της Moto Guzzi αναβιώνει τη “μαγική” ατμόσφαιρα των αγώνων του παρελθόντος με εξατομικευμένα και αυθεντικά ρετρό χαρακτηριστικά.

Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa έκανε την έκπληξη στο Mandello, κατά τη διάρκεια του Moto Guzzi Open House 2023, προς τέρψιν των χιλιάδων Guzzisti που βρέθηκαν εκεί. Αντιπροσωπεύει μια τολμηρή επιστροφή σε ένα κλασικό σπορ χαρακτήρα, χάρη στις απαλές γραμμές της όπως ρέουν από τη μάσκα μέχρι τη σέλα. Το στιλ της τελευταίας θυμίζει μονόσελο και φέρνει στο μυαλό συναρπαστικές εικόνες από τους αγώνες του παρελθόντος.

Τα έντονα συναισθήματα και το γνήσιο πάθος που πηγάζουν από τον αυθεντικό κόσμο της μοτοσυκλέτας ξαναζωντανεύουν από το 2019 στους αγώνες Moto Guzzi Fast Endurance. Αυτή η σειρά αγώνων αντοχής (endurance) παρέχει τη δυνατότητα συμμετοχής μόνο σε αγωνιζόμενους με μοτοσυκλέτες Moto Guzzi, δίνοντας σε πολλούς αναβάτες την ευκαιρία να αγωνιστούν στην πίστα με τη V7.

PRESS PIAGGIO GROUP
Moto Guzzi V7 Stone Corsa PRESS PIAGGIO GROUP

Η νέα V7 Stone Corsa ξεχωρίζει από την ολοκαίνουρια διχρωμία που αποδίδει φόρο τιμής στη χρυσή εποχή των αγώνων. Το μεταλλικό γκρι χρώμα συνδυάζεται με την επιθετική κόκκινη λωρίδα που διατρέχει κάθετα τη μάσκα και συνεχίζει στο κάτω μέρος του ρεζερβουάρ καυσίμου και τα πλαϊνά καπάκια.

Ένα σκληρό κάλυμμα της σέλας του συνεπιβάτη στο ίδιο χρώμα είναι διαθέσιμο στα προαιρετικά αξεσουάρ της μοτοσυκλέτας. Αυτό το μοναδικής αισθητικής αξεσουάρ μετατρέπει την νέα V7 Stone Corsa, σε μια μονοθέσια μοτοσυκλέτα με αυθεντικό αγωνιστικό στυλ.

PRESS PIAGGIO GROUP
Moto Guzzi V7 Stone Corsa PRESS PIAGGIO GROUP

Το πακέτο εξοπλισμού περιλαμβάνει. επίσης, καθρέφτες που προσαρμόζονται στα αντίβαρα του τιμονιού και προσφέρουν στη V7 Stone Corsa, ένα ακόμη πιο κομψό και δυναμικό προφίλ, καθώς και μαύρη τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο αλουμίνιο billet.

Σύμφωνα με τη μινιμαλιστική εμφάνιση που είναι το χαρακτηριστικό γνώρισμα όλων των εκδόσεων V7, το πιρούνι δεν διαθέτει φυσούνες, ενώ στα καβαλέτα του τιμονιού έχει προσαρμοστεί μια πλακέτα που αναδεικνύει την αποκλειστικότητα αυτής της ειδικής έκδοσης.

PRESS PIAGGIO GROUP
Moto Guzzi V7 Stone Corsa PRESS PIAGGIO GROUP

Η νέα Moto Guzzi V7 Stone Corsa είναι διαθέσιμη στο δίκτυο εξουσιοδοτημένων καταστημάτων της Moto Guzzi στην τιμή των 10.590 ευρώ και συνοδεύεται με 4 χρόνια εγγύηση και δυνατότητα απόκτησης με το αποκλειστικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα DreamRide Moto. Θυμίζουμε πως με κάθε αγορά καινούριας μοτοσυκλέτας Moto Guzzi προσφέρεται δωρεάν η 2ετής επέκταση της εργοστασιακής εγγύησης.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ MOTO GUZZI
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ