ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ

Aprilia Tuareg: Τρία νέα χρώματα για το ιταλικό Adventure το 2024

APRILIA PRESS
Couple walking in Sahara desert at sunset. View from behind, nature background. Travel, freedom and wanderlust concept. APRILIA PRESS

Γιορτάζοντας τη μεγάλη επιστροφή της στα Rally Reid και στην αφρικανική έρημο, όπου αναδείχθηκε σε off-road θρύλο των δύο τροχών, η Aprilia παρουσίασε την Tuareg σε τρία νέα χρώματα για το 2024 που ενισχύουν τον «περιπετειώδη» χαρακτήρα της.

Τα τρία νέα χρώματα, που υπογραμμίζουν τις εξαιρετικές εκτός δρόμου ιδιότητες της Tuareg και τη ροπή της προς την περιπέτεια, ξεκινούν με την τριχρωμία Dakar Podium. Η έκδοση αυτή αποτελεί φόρο τιμής στη μοτοσικλέτα που κατέκτησε την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη -με νίκες σε τρία σκέλη- στο Ράλι Ντακάρ του 2010, την Aprilia RXV 4.5 με αναβάτη τον Φρανσίσκο “Τσαλέκο’ Λόπες.

APRILIA PRESS
Aprilia Tuareg Dakar Podium APRILIA PRESS

Παράλληλα, η Aprilia Tuareg MY 2024 διατίθεται στο νέο μαύρο Atreides Black και αμμώδες Canyon Sand, που είναι εμπνευσμένα από τους φυσικούς οικότοπους της δικύλινδρης Adventure. Και τα τρία αυτά νέα χρώματα συνδυάζονται με το νέο πλαίσιο που είναι βαμμένο σε κόκκινη απόχρωση,προσδίδοντας περαιτέρω σπορ χαρακτήρα στην Tuareg - της πρωταγωνίστριας, φέτος, ενός εκπληκτικού ντεμπούτου σε αγώνες offroad, στο πλαίσιο του πρότζεκτ «Back to Africa».

APRILIA PRESS
Aprilia Tuareg Canyon Sand APRILIA PRESS

Μάλιστα στην έκδοση που αναπτύχθηκε από την Aprilia Racing σε συνεργασία με την GCorse των αδερφών Guareschi, η Aprilia Tuareg στέφθηκε πρωταθλήτρια στην κατηγορία G-1000 του Ιταλικού Πρωταθλήματος Motorally, ενώ πέτυχε και μία εξαιρετική τρίτη θέση στο Transanatolia Rally, στην πρώτη δοκιμή της σε μεγάλο διεθνή αγώνα. Το επόμενο βήμα στο πρόγραμμα, είναι σίγουρα η αφρικανική έρημος, ένας προορισμός που είναι ήδη γραμμένος στο όνομα Tuareg.

Στο μπροστινό φτερό αναγράφεται η διαδρομή της ανάρτησης 240 mm, στην κορυφή της κατηγορίας, δίνοντας έμφαση στον τεχνικό εξοπλισμό της Aprilia Tuareg ως γνήσια off-road μοτοσυκλέτα.

APRILIA PRESS
Aprilia Tuareg Atreides Black APRILIA PRESS


Τέλος, σύμφωνα με την τάση για εκτός δρόμου διαδρομές, η σειρά αξεσουάρ της Tuareg εμπλουτίζεται για το 2024 με ένα φίλτρο αέρα ειδικά σχεδιασμένο για off-road χρήση, του οποίου η ισχύς φιλτραρίσματος προστατεύει τον κινητήρα από πιθανές διόδους σκόνης κατά την εισαγωγή.

TAGS ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ APRILIA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ