KOSMORIDE

Ηλεκτρικό ποδήλατο: Τα 5 βήματα για την επιλογή του τέλειου e-Bike, με την εξειδίκευση της Kosmoride

KOSMORIDE
Ηλεκτρικό ποδήλατο KOSMORIDE / AUTOMOTO'23

Τα ηλεκτρικά ποδήλατα είναι ο πλέον σύγχρονος τρόπος καθημερινής μετακίνησης με σημαντικά οφέλη στην οικονομία, την ευεξία και την οργάνωση του χρόνου και της ζωής μας.

Το ηλεκτρικό ποδήλατο δεν είναι απλά ένα ποδήλατο με ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία. Είναι το όχημα που ανοίγει τους ορίζοντές μας, προς ένα νέο τρόπο ζωής με σημαντικά οφέλη, τόσο στην οικονομία και την ευεξία, όσο και στον τρόπο που οργανώνουμε το χρόνο μας μέσα στη μέρα.

Με ένα e-Bike μπορούμε να μετακινούμαστε καθημερινά κερδίζοντας χρόνο και χρήμα. Αντί π.χ. το πρωί, στη διαδρομή προς την εργασία μας, να βρισκόμαστε κολλημένοι στο μποτιλιάρισμα με το αυτοκίνητο καταναλώνοντας άσκοπα βενζίνη και ρυπαίνοντας τον αέρα που αναπνέουμε, μπορούμε να χρησιμοποιούμε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο για να φτάσουμε ταχύτερα στον προορισμό μας, γλιτώνοντας παράλληλα τον χαμένο χρόνο για εύρεση μιας θέσης στάθμευσης. Ταυτόχρονα, μετακινούμαστε με πολύ μικρότερο κόστος και δίχως μεγάλο κόπο, χάρη στον ηλεκτροκινητήρα που μας βοηθά να κάνουμε πεντάλ ξεκούραστα, ακόμη και σε ανηφόρες.

Ηλεκτρικό ποδήλατο: Τα 5 βήματα για την επιλογή του τέλειου e-Bike, με την εξειδίκευση της Kosmoride
ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ KOSMORIDE

Τα e-bikes αποτελούν επίσης την ιδανική επιλογή και σε όσους χρησιμοποιούν το ποδήλατο για σωματική άσκηση και ευεξία. Η ποδηλασία για βόλτα ή για άθληση γίνεται ακόμη πιο εύκολη, καθώς στα δύσκολα σημεία μιας διαδρομής υπάρχει ο ηλεκτροκινητήρας για να μας βοηθήσει.

Ποιο ηλεκτρικό ποδήλατο ταιριάζει όμως στις ανάγκες μας; Με τη βοήθεια της Kosmoride, καταγράφουμε τα 5 βασικά βήματα για το πώς θα επιλέξουμε το ιδανικό για εμάς e-Bike.

  • 1. Ορίζουμε τις ανάγκες και επιθυμίες μας

Τι χρήση θα κάνουμε; Πόσο συχνά και σε τι είδους διαδρομές; Θέλουμε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ως βασικό μέσο μετακίνησης; Ή θα το χρησιμοποιούμε συνδυαστικά με το αυτοκίνητο και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς; Ή μήπως θέλουμε να πηγαίνουμε για ποδηλασία στο βουνό το Σαββατοκύριακο;

Σε ερωτήσεις όπως αυτές, είναι πιθανό να μην μπορούμε να δώσουμε μόνοι μας τις σωστές απατήσεις. Εδώ, είναι απαραίτητο να μας καθοδηγήσει κάποιος που γνωρίζει.

Ηλεκτρικό ποδήλατο: Τα 5 βήματα για την επιλογή του τέλειου e-Bike, με την εξειδίκευση της Kosmoride
Ηλεκτρικά ποδήλατα KOSMORIDE

Στην Kosmoride, το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων για e-Bikes στην Ελλάδα, υπάρχουν ειδικοί που θα μας βοηθήσουν να ορίσουμε τις ανάγκες μας με σειρά προτεραιότητας και να μας δείξουν τις επιλογές στους τύπους ηλεκτρικών ποδηλάτων: City για οδήγηση στην πόλη, Folding (σπαστά) για να μπορούμε να το φορτώνουμε εύκολα στο αυτοκίνητο ή το Μετρό, Mountain για αποδράσεις στο βουνό ή Trekking για περιπέτεια σε κάθε είδους τερέν, ακόμη και Cargo για τη μεταφορά – παράδοση φορτίων!

  • 2. Επιλέγουμε το ιδανικό μοντέλο

Η επιλογή του σωστού τύπου, μας φέρνει στο δεύτερο βήμα που είναι επίσης σημαντικό. Και αυτό διότι η γκάμα των μοντέλων είναι πραγματικά τεράστια και καλύπτει όλα τα βαλάντια. Μια “βόλτα” στο e-shop της Kosmoride θα σας πείσει γι’ αυτό. Για παράδειγμα, αναζητώντας ένα City e-Bike, τι προτιμάτε; Το κομψό RIESE & MULLER Nevo GT Vario; Το STROMER ST1 LCI με αυτονομία 180 km; Το MOUSTACHE Samedi 28.2 που έχει συμφέρουσα τιμή 2.099 €, με την άμεση επιδότηση που παρέχει η Kosmoride; Ή μήπως ένα από τα KTM MACINA Gran 271 και DUCATI E-SCRAMBLER;

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, καθώς στην Kosmoride θα βρείτε επίσης επώνυμα e-Bikes των Lacros, Giant, Gocycle, Gogoro, αλλά και την ειδική σειρά της LIV, της μοναδικής εταιρίας παγκοσμίως που κατασκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα ειδικά σχεδιασμένα για γυναίκες. Ένα είναι σίγουρο: στην Kosmoride υπάρχει μία τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων e-Bikes από κορυφαία brands, για να καλύψουν κάθε ανάγκη μας στη σύγχρονη αστική μετακίνηση.

  • 3. Κάνουμε test ride

Πέρα από τη μεγάλη ποικιλία μοντέλων, την οποία μπορούμε να δούμε και στο νέο e-shop www.kosmoride.gr, αλλά και το κορυφαίο επίπεδο πωλήσεων και υπηρεσιών After Sales, η Kosmoride προσφέρει επίσης τη δυνατότητα test ride σε όλα τα e-Bikes! Με αυτό τον τρόπο θα διαπιστώσουμε οι ίδιοι στην πράξη τα οφέλη που προσφέρει ένα ηλεκτρικό ποδήλατο, έτσι ώστε στη συνέχεια να καταλήξουμε σε εκείνο που είναι το πιο κατάλληλο για τις ανάγκες και τις επιθυμίες μας.

Ηλεκτρικό ποδήλατο: Τα 5 βήματα για την επιλογή του τέλειου e-Bike, με την εξειδίκευση της Kosmoride
Ηλεκτρικό ποδήλατο folding KOSMORIDE
  • 4. Αγορά με επιδότηση έως 1.300 €

Η επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου μέσω του προγράμματος “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2” ανέρχεται σε ποσοστό 40% επί της αξίας αγοράς (προ Φ.Π.Α.), με μέγιστο ποσό τα 800 €. Για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και τρίτεκνες ή πολύτεκνες οικογένειες, υπάρχει επιπλέον επιδότηση 500 € ανεβάζοντας το συνολικό όφελος στα 1.300 €.

Η Kosmoride παρέχει άμεση την επιδότηση με την αγορά του ποδηλάτου, έτσι ώστε να μην χρειαστεί ο πελάτης να περιμένει μέχρι να πιστωθεί το ποσό που δικαιούται από το πρόγραμμα "Κινούμαι Ηλεκτρικά 2" στον λογαριασμό του, διαδικασία που μπορεί να πάρει έως και 1 χρόνο! Όλα τα e-Bikes της Kosmoride πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και έχουν όφελος επιδότησης. Επιπλέον, σε ένα Kosmoride Experience Store, οι ειδικοί θα σας βοηθήσουν να κάνετε επί τόπου την αίτησή σας για επιδότηση.

  • 5. Ευέλικτοι τρόποι πληρωμής

Η Kosmoride, το μεγαλύτερο δίκτυο εξειδικευμένων καταστημάτων για e-Bikes στην Ελλάδα, μάς προσφέρει τη δυνατότητα να αποκτήσουμε εύκολα το ηλεκτρικό ποδήλατο της προτίμησής μας μέσω ευέλικτων προγραμμάτων χρηματοδότησης, είτε με 0% προκαταβολή και έως 12 άτοκες δόσεις με χρήση πιστωτικής κάρτας ή με διακανονισμό έως 60 δόσεων που χορηγείται από συνεργαζόμενα πιστωτικά ιδρύματα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες στο www.kosmoride.gr.

Ο απόλυτος προορισμός για e-Bikes είναι ένα από τα καταστήματα της Kosmoride, της εταιρίας που εμπνέεται από την εμπειρία 50+ χρόνων της Kosmocar στον τομέα του mobility και προσφέρει μια πλήρη γκάμα λύσεων και υπηρεσιών μικροκινητικότητας, από ηλεκτρικά ποδήλατα κορυφαίων brands μέχρι τα e-scooters και το nanocar της Silence.

Ηλεκτρικό ποδήλατο: Τα 5 βήματα για την επιλογή του τέλειου e-Bike, με την εξειδίκευση της Kosmoride
Ηλεκτρικό ποδήλατο KOSMORIDE
TAGS KOSMORIDE ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ