ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ

Τον Ιούνιο στην Ευρώπη η Mustang GTD- Η πιο ακραία Mustang όλων των εποχών

Ford Mustang GTD
Ford Mustang GTD FORD

Η Ford Mustang GTD θα κάνει το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο τον Ιούνιο στις 24 Ώρες του Le Mans και στη συνέχεια θα κάνει την εμφάνισή της στις 24 Ώρες του Spa, καθώς και στο Goodwood Festival of Speed.

Η Ford ετοιμάζεται να φέρει στην Ευρώπη την πιο προηγμένη και τολμηρή Mustang όλων των εποχών. Η Mustang GTD, η οποία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 24 Ώρες του Le Mans, θα δοκιμαστεί στους δρόμους της Ευρώπης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την επίσημη χρονομέτρηση των επιδόσεών της το τέταρτο τρίμηνο του 2024 στη φημισμένη πίστα του Nürburgring Nordschleife.

Ford Mustang GTD
Ford Mustang GTD FORD


Κατασκευασμένη για να τα βάλει με τους καλύτερους, μετά το ευρωπαϊκό της ντεμπούτο στο Le Mans, η Mustang GTD θα δώσει το παρών στις 24 Ώρες του Spa και στο Goodwood Festival of Speed. Η πρώτη εμφάνιση της Mustang GTD στην Ευρώπη θα συνοδεύεται από μια νέα, διαδικτυακή σειρά με αφηγηματικό χαρακτήρα, η οποία θα εμβαθύνει στα επιμέρους μέρη και τη μηχανική που την καθιστούν το απόλυτο supercar.

Μέσω ρεαλιστικών απεικονίσεων που δημιουργούνται από υπολογιστή, θα αναδείξουν την πρωτοποριακή ανάρτηση και τον υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα που στοχεύει σε απόδοση άνω των 800 ίππων. Οι φίλοι της μοντέλου μπορούν να επισκέπτονται τα κανάλια της Mustang ή εκείνα της Ford Motor Company στο Instagram, το Facebook, το TikTok, το YouTube ή το X, καθώς και τη σελίδα της Mustang GTD στο Ford.com, για να μαθαίνουν τα τελευταία νέα.

Η άφιξη της Mustang GTD στην Ευρώπη έρχεται καθώς η Ford προετοιμάζεται προκειμένου να ξεκινήσει να δέχεται αιτήσεις ενδιαφέροντος από υποψήφιους πελάτες. Το παράθυρο υποβολής αιτήσεων για τους καταναλωτές της Βόρειας Αμερικής έκλεισε στις 21 Μαΐου, με περισσότερους από 7.500 ενδιαφερομένους να υποβάλλουν αίτηση για την αγορά μιας Mustang GTD MY 2025 ή 2026.

Ford Mustang GTD
Ford Mustang GTD FORD


Οι αιτούντες διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα ενδιαφερόντων, με κυριότερο ωστόσο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Πιο συγκεκριμένα, περισσότερο από το 20% της επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα υποβολής αιτημάτων για την Mustang GTD προέρχεται από την κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Επίσης, ένας στους τέσσερις είναι ιδιοκτήτης Mustang, ενώ ένας στους πέντε δηλώνει κάτοχος ανταγωνιστικού μοντέλου με παρόμοιες επιδόσεις.

TAGS ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ MUSTANG GTD FORD
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ