AUTO MOTO 2022

Το ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο απαιτεί ταχεία φόρτιση. Τη λύση δίνει το incharge της nrg

NRG
nrg incharge

Γιατί είναι σημαντική η ταχεία φόρτιση και ποιος ο λόγος που η nrg εξελίσσει το incharge, το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα; Η απάντηση, είναι πολύ απλή.

Ο μεγαλύτερος περιορισμός για την αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, αυτή τη στιγμή, αφορά τα διαθέσιμα σημεία φόρτισης, ειδικά στα μεγάλα ταξίδια στα οποία η αυτονομία της μπαταρίας σπάνια αρκεί για να καλύψει ολόκληρη τη διαδρομή.

Σε ένα μεγάλο ταξίδι είναι σχεδόν σίγουρο πως το ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα χρειαστεί επαναφόρτιση. Ταχεία και όχι απλή φόρτιση, δεδομένου πως αυτή λαμβάνει χώρα σε κάποιο σημείο της εθνικής οδού, με οδηγό κι επιβάτες να περιμένουν ενώ η μπαταρία γεμίζει πολύτιμη, για τη συνέχεια της διαδρομής, ενέργεια.

Όσο πιο γρήγορη είναι λοιπόν η φόρτιση, τόσο πιο σύντομα θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το ταξίδι.

Εκεί ακριβώς επενδύει η nrg με το δίκτυο φόρτισης incharge, το οποίο αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο ταχυφορτιστών στην Ελλάδα, με τα περισσότερα σημεία ταχείας επαναφόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα.

Το ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο απαιτεί ταχεία φόρτιση. Τη λύση δίνει το incharge της nrg
nrg incharge

Δείτε εδώ το χάρτη των διαδρομών του incharge για το επόμενο ηλεκτροκίνητο ταξίδι σας.

Σε συνεργασία με τον Όμιλο Motor Oil, το μεγαλύτερο μέρος των ταχυφορτιστών έχουν τοποθετηθεί σε πρατήρια AVIN και Shell που βρίσκονται σε κεντρικά σημεία μεγάλων αυτοκινητοδρόμων και εθνικών οδών (ΣΕΑ), καλύπτοντας το μεγαλύτερο μέρος του Εθνικού οδικού δικτύου.

Με αυτό τον τρόπο, ένα μεγάλο ταξίδι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο που οι περισσότεροι θεωρούσαν αδύνατο, γίνεται εφικτό!

Ενδεικτικά, οι φορτιστές του δικτύου incharge είναι ικανοί να φορτίσουν ένα ηλεκτρικό όχημα σε έως και το 80% της δυναμικότητας του σε λιγότερο από μισή ώρα. Φυσικά, στους φορτιστές του incharge μπορεί κάποιος να φορτίσει και το plug-in hybrid αυτοκίνητο του.


Η εφαρμογή incharge

nrg
nrg incharge app

Η φόρτιση γίνεται μάλιστα μια πάρα πολύ εύκολη διαδικασία, χάρη στη νέα εφαρμογή incharge. Μέσα από τις λειτουργίες της εφαρμογής και της διαδικτυακής πλατφόρμας μπορεί κανείς να:

  • βρει ένα σημείο φόρτισης που τον εξυπηρετεί
  • επιλέξει το είδος φόρτισης που επιθυμεί
  • παρακολουθήσει την πορεία της φόρτισής του
  • δει το ιστορικό των φορτίσεών του
  • ολοκληρώσει την πληρωμή του
  • εξυπηρετηθεί άμεσα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.


incharge για φόρτιση στο σπίτι

Πέρα από το δίκτυο ταχυφορτιστών, η nrg προσφέρει και το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ που είναι ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες των κατόχων ηλεκτροκίνητου ή plug-in υβριδικού οχήματος.

Ο οικιακός φορτιστής της nrg υπόσχεται οικονομική, εύχρηστη και γρήγορη φόρτιση. Είναι εύκολος στην τοποθέτηση, ενώ οι μικρές του διαστάσεις τον καθιστούν ιδανικό για όλες τις κατοικίες.

Επιπλέον, σύμφωνα με την nrg, το incharge ΗΟΜΕ εξασφαλίζει ανταγωνιστικές χρεώσεις ενέργειας για τη φόρτιση εξηλεκτρισμένων οχημάτων.

Μάλιστα, με το πρόγραμμα incharge ΗΟΜΕ η ηλεκτρική ενέργεια για τη φόρτιση ηλεκτροκίνητου ή plug-in hybrid υβριδικού οχήματος από το σπίτι είναι δωρεάν για έναν ολόκληρο χρόνο και συνοδεύεται από πολλά παράλληλα οφέλη, όπως δωρεάν συνδρομή nrg Green, μηδενική εγγύηση με πάγια εντολή και πολλαπλάσιους πόντους στο allSmart.


incharge για την επιχείρηση

Όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα ισχύουν και για τις επιχειρήσεις που θα συνδεθούν στο δίκτυο της nrg, εγκαθιστώντας στον χώρο τους έξυπνους φορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων AC και DC που προσφέρουν εύχρηστη και ταχεία φόρτιση, για να εξυπηρετούν τους πελάτες τους.

Το incharge BUSINESS καλύπτει όλες τις ανάγκες του επιχειρηματία, από την παροχή και εγκατάσταση του φορτιστή, έως τη δωρεάν προσφορά της προηγμένης διαχείρισης και προβολής της υπηρεσίας incharge. Στο πλαίσιο αυτό, το incharge BUSINESS προσφέρει στις επιχειρήσεις:

  • Αυτοψία εγκατάστασης
  • Προμήθεια σταθμών φόρτισης
  • Υπηρεσίες Operation & Maintenance
  • Προβολή στο δίκτυο incharge

Η nrg επενδύει έμπρακτα στην ηλεκτροκίνηση και διαρκώς, αναπτύσσοντας ακόμη περισσότερο το δίκτυό της, τόσο σε κεντρικούς αυτοκινητοδρόμους, όσο και σε αστικά κέντρα, με DC αλλά και AC φορτιστές. Μπορείτε να μάθετε ακόμη περισσότερα για το incharge στο nrgincharge.gr ή καλώντας στο 218 881 8102.


TAGS AUTO MOTO 2022 ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ