MG MOTOR

Το πιο προσιτό premium SUV της αγοράς είναι εδώ και εντυπωσιάζει

MG HS
MG HS MG MOTOR

Προσφέροντας ανώτερη ποιότητα σε υλικά και συναρμολόγηση, πληρότητα εξοπλισμού και αξιόπιστα μηχανικά μέρη, το MG HS είναι αναμφίβολα μια πρόταση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη για όσους θέλουν τα premium χαρακτηριστικά σε προνομιακή τιμή.

Η προϊοντική επέλαση της MG στην ελληνική αγορά, περιλαμβάνει μια πολύ ιδιαίτερη και πραγματικά ξεχωριστή πρόταση. Η πιο πολυτελής -μέχρι στιγμής, γιατί έχει και συνέχεια...- πρόταση στη γκάμα των μοντέλων της μάρκας με τις βρετανικές ρίζες, είναι το MG HS που συνδυάζει ιδανικά τα premium χαρακτηριστικά ενός ευρύχωρου SUV με ένα ιδιαίτερα λογικά τιμολογημένο πλαίσιο.

MG HS
MG HS MG MOTOR


Η ασφάλεια, η άνεση και η ευρυχωρία είναι τα κυρίαρχα στοιχεία του MG HS που έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα και στη μεγάλη κατηγορία, δίνοντας “πάτημα” σε ένα σημαντικά μεγαλύτερο εύρος αγοραστών να το “δουν” πιο ζεστά. Τα δυναμικά εμφανισιακά χαρακτηριστικά του MG HS, τονίζονται από τα σύγχρονα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, με τα οποία ολοκληρώνεται μια συνολικά συμπαγής εμφάνιση.

Η στρατηγική της ελληνικής αντιπροσωπείας της MG, αντανακλάται με τον πιο εμφατικό τρόπο στην premium πρόταση που δεν κάνει εκπτώσεις σε κανένα τομέα, δίνοντας πάντα περισσότερα από ότι μπορεί να ζητήσει κανείς. Φυσικά, εκεί που γίνεται πιο εύγλωττη από οπουδήποτε αλλού η συγκεκριμένη διάκριση, είναι στον τομέα του εξοπλισμού που απολαμβάνουν οι επιβάτες.

Στην καμπίνα όπου τα μαλακά πλαστικά κυριαρχούν και συνδυάζονται με τις δερμάτινες επενδύσεις και το ξεχωριστό τιμόνι το οποίο κοσμούν κόκκινες ραφές, δημιουργείται ένα σύνολο που καλύπτει ακόμα και τις πιο υψηλές απαιτήσεις. Το αναβαθμισμένο infotainment, ελέγχεται από την οθόνη αφής με τα σύγχρονα γραφικά που έχει διαγώνιο 10,1 ιντσών, ενώ ο ψηφιακός πίνακας των οργάνων είναι 12,3 ιντσών.

MG HS
MG HS MG MOTOR


Ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, έχει ενδιαφέρον να υπογραμμιστούν τόσο η κάμερα οπισθοπορείας και οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης, όσο και το σύστημα πλοήγησης με τη σουίτα MG Pilot, που προσφέρει πληρότητα συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης του οδηγού. Στην πολυτελή καμπίνα του MG HS, η κορυφαία ποιότητα συνδυάζεται ιδανικά με προηγμένα συστήματα υποστήριξης του οδηγού και συνδεσιμότητας, όπως είναι τα Apple CarPlay και Android Auto που είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού.

Με μια πληρέστατη σειρά ψηφιακών τεχνολογιών, υψηλού επιπέδου οι επιβάτες, τόσο στα εμπρός, όσο και στο πίσω κάθισμα, απολαμβάνουν υψηλότατο επίπεδο άνεσης σε όλες του τις εκφάνσεις. Δεν είναι μόνο η άνεση που προκύπτει από την ευρυχωρία. Είναι η πληρότητα του εξοπλισμού που καλεί τους επιβάτες να χαλαρώσουν στα ευρύχωρα και αναπαυτικά καθίσματα, με τις τεχνολογίες διασύνδεσης και συνδεσιμότητας να δίνουν πάντα την υπεροχή που αναζητά κανείς.

Οι δύο εκδόσεις Exclusive και Luxury, καλύπτουν κάθε ανάγκη προσφέροντας όλα όσα μπορεί να ζητήσει κανείς από ένα premium μοντέλο αυτής της κατηγορίας. Οι χώροι για τα πόδια και τα κεφάλια των επιβατών είναι εντυπωσιακοί, όπως είναι και εκείνος των αποσκευών που μπορεί από τα 463 λίτρα να φτάσει έως και τα 1.454, δίνοντας μεταφορικές λύσεις σε κάθε ανάγκη.

MG HS
MG HS MG MOTOR


Η ηλεκτρική πόρτα του πορτ μπαγκάζ, τονίζει τη συνολική πολυτέλεια που αποπνέει το μοντέλο, του οποίου άλλα στοιχεία πολυτέλειας είναι το κεντρικό υποβραχιόνιο και οι θύρες φόρτισης στα πίσω καθίσματα, καθώς και η τεράστια γυάλινη οροφή με εμβαδό 1,19 μέτρων.

Όλα τα παραπάνω, έρχονται σε απόλυτη αρμονία με την τεχνολογική αρτιότητα του MG HS που εφοδιάζεται στη βασική του έκδοση με turbo βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 1,5 λίτρων που αποδίδει 162 ίππους. Για τη μετάδοση της ισχύος στους τροχούς του εμπρός άξονα, φροντίζουν είτε ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε ένα αυτόματο με τεχνολογία διπλού συμπλέκτη και 7 σχέσεις.

Ο τρόπος με τον οποίο κινείται το MG HS στο δρόμο, δικαιώνει κάθε προσδοκία για σίγουρο και ομοιογενές πάτημα. Η ανάρτηση κάνει αυτό που πρέπει σε κάθε περίπτωση, διατηρώντας την άνεση των επιβατών στο υψηλότερο επίπεδο, ανεξαρτήτως ποιότητας ασφάλτου ή ακόμα και όταν το αυτοκίνητο κινείται εκτός δρόμου. Σε αυτή τη συνθήκη, το MG HS αισθάνεται ιδιαίτερα άνετα χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος αλλά και τα ελαστικά που επιτρέπουν αυτές τις αναζητήσεις χωρίς να επιβάλλουν συμβιβασμούς.

MG HS
MG HS MG MOTOR


Η άνεση είναι το κυρίαρχο στοιχείο στο αρχοντικό πάτημα του MG HS που έρχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό όταν έχει επιβάτες και ταξιδεύει, φέρνοντας στο προσκήνιο την εξαιρετική ποιότητα κύλισης αλλά και την χαρισματική λειτουργία της ανάρτησης, που εδράζεται σε ένα πλαίσιο ειδικά σχεδιασμένο για αυτή τη χρήση. Τα χαρακτηριστικά του πλαισίου, αναδεικνύονται και στην πλέον δυνατή έκδοση του μοντέλου, την plug-in υβριδική.

Αυτή που βρίσκεται στην κορυφή της γκάμας των διαθέσιμων επιλογών αναφορικά με τα μηχανικά σύνολα. Η PHEV υβριδική έκδοση που συνδυάζει τον κινητήρα των 1,5 λίτρων με ένα ηλεκτροκινητήρα και εμφανίζει συνολική απόδοση 258 ίππων, δημιουργώντας την πληρέστερη πρόταση στη γκάμα του μοντέλου. Σε αυτή την έκδοση, το MG HS αποκαλύπτει μια ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα πτυχή του.α

Με τη δυνατότητα να κινείται μόνο με ηλεκτρική ενέργεια για έως και 52 χιλιόμετρα, το premium SUV της MG, μπορεί να μηδενίσει πρακτικά το κόστος του καυσίμου για τις ανάγκες της καθημερινής μετακίνησης. Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογιστεί και η κορυφαία υποστήριξη της ελληνικής αντιπροσωπείας με το πανελλαδικής κάλυψης δίκτυο, που είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για την επιλογή ενός αυτοκινήτου αλλά και της ύπαρξης εγγύησης 7ετούς διάρκειας (ή 150.000 χιλιομέτρων).

MG HS
MG HS MG MOTOR


Η εγγύηση της αντιπροσωπείας αποτελεί άλλη μια απόδειξη για τη συνολική αξία του αυτοκινήτου, μια και με τον τρόπο αυτό η MG αποδεικνύει έμπρακτα πόσο πολύ πιστεύει στην ποιότητα και την αξιοπιστία των αυτοκινήτων της. Με αυτή την προσέγγιση, το MG HS, παίρνει αυτοδίκαια τον τίτλο του πληρέστερου premium μοντέλου της κατηγορίας, με ένα κόστος που μπορεί να το κάνει πιο δημοφιλές από όσο περιμένει η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη.

TAGS MG MOTOR MG HS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ