ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Το Panda Trussardi έβαλε τα καλά του

Το Panda Trussardi έβαλε τα καλά του

Αν και περιμένουμε το 2020 το νέο Panda, η σημερινή του έκδοση προκειμένου να μείνει φρέσκια στην αγορά, δέχεται αισθητικές βελτιώσεις. Με 39 χρόνια στην αγορά και 7,5 εκ. πωλήσεις, το όνομα Panda είναι πολύ ισχυρό κι έρχεται τώρα να συνδεθεί με ένα άλλο brand name από τον χώρο της μόδας, την Trussardi.

Με την «επική» του φωτογραφία από ορισμένα από τα πλέον άγρια, απομακρυσμένα και αφιλόξενα μέρη του ευρωπαϊκού Βορρά, στο νορβηγικό παγωμένο δρόμο προς το Βόρειο Ακρωτήρι, το φιλμ «Journey to the Nordkapp» που γυρίστηκε στο πλαίσιο του 2019 Arctic Epic Drive Media Event της Mazda, απέσπασε ένα από τα πλέον διακεκριμένα κινηματογραφικά βραβεία του Λονδίνου.

Το Panda Trussardi είναι για εκείνους που αναζητούν ένα στιλάτο αυτοκίνητο πόλης, ή για εκείνους που θέλουν να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες μιας μικρής οικογένειας. Εφοδιάζεται με τον αποδοτικό κινητήρα Turbo TwinAir 0.9 με τους 85 ίππους με κίνηση στους δύο ή και στους τέσσερις τροχούς και με τον ατμοσφαιρικό κινητήρα 1.2 με τους 69 ίππους.

Το Panda που επιλέχθηκε για να φορέσει το «κουστούμι» της Trussardi, είναι η έκδοση Cross με τον περιπετειώδη χαρακτήρα, που κερδίζει συνεχώς δημοτικότητα και πλέον 40% των Panda που πωλούνται ανήκουν σε αυτή την έκδοση. Το 2019 το Panda μαζί με το 500 επιβεβαίωσαν την απόλυτη κυριαρχία τους στην κατηγορία κατακτώντας το 14,8% της αγοράς με αύξηση μεριδίου κατά 1,8% σε σχέση με το 2018.

Σε συνεργασία με το Fiat Style Centre, οι σχεδιαστές της Trussardi δημιούργησαν ένα ξεχωριστό «κουστούμι» που αντανακλά το ιταλικό στιλ και την προσωπικότητα του Panda. Για πρώτη φορά στην ιστορία του, το μοντέλο είναι διαθέσιμο σε ματ χρώμα, το Caffè Italiano Brown. Το λογότυπο του διάσημου ιταλικού οίκου έρχεται να συμπληρώσει τη ξεχωριστή εικόνα σε σημεία όπως τα πλαϊνά πίσω παράθυρα, τα κέντρα των τροχών αλουμινίου και τα μαρσπιέ. Παράλληλα οι μαύρες ράγες οροφής και τα προστατευτικά του αμαξώματος ενισχύουν την οπτική αντίθεση με το αμάξωμα.

Στο εσωτερικό η επιλογή των υφασμάτων και των υπόλοιπων υλικών συνδυάζονται με μοναδικές στιλιστικές λεπτομέρειες με την υπογραφή της Trussardi. Οι καφέ ραφές στα μαύρα δερμάτινα σημεία των καθισμάτων και το λογότυπο της Trussardi στο κέντρο του τιμονιού δίνουν το στίγμα της ειδικής έκδοσης.

Παράλληλα με το ξεχωριστό στιλ το Panda Trussardi ξεχωρίζει και για τον τεχνολογικό εξοπλισμό, με το σύστημα πολυμέσων Uconnect να προσφέρει κορυφαίες λύσεις συνδεσιμότητας μέσω της δωρεάν εφαρμογής Uconnect app, ενώ το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος που επενεργεί σε ταχύτητες έως 30 χλμ./ώρα κάνει ακόμα πιο ασφαλείς τις αστικές μετακινήσεις…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ