JEEP

Τι σχέση έχει η νέα εμφάνιση της Γιουβέντους με την Ηλεκτροκίνηση

TURIN, ITALY - MAY 16: Juventus team line up prior to the Serie A match between Juventus and SS Lazio at Allianz Stadium on May 16, 2022 in Turin, Italy. (Photo by Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images )
Η νέα εμφάνιση της Γιουβέντους για τη σαιζόν 2022-2023 DANIELE BADOLATO - JUVENTUS FC/JUVENTUS FC VIA GETTY IMAGES

Για τη νέα σαιζόν 2022-2023, η εμφάνιση της Γιουβέντους έχει άρρηκτη σχέση με την νέα εξηλεκτρισμένη εποχή του αυτοκινήτου.

Την εμφάνιση με την οποία θα αγωνιστεί τη επόμενη σαιζόν 2022-2023 παρουσίασε η Γιουβέντους. Η νέα εμφάνιση της “Γηραιάς Κυρίας” έχει έντονη ενέργεια… ηλεκτροκίνησης!

Με τη γραφική απεικόνιση του κεραυνού, η νέα εμφάνιση της επικοινωνεί τη φιλοσοφία “Zero Emisison Freedom” της Jeep, που είναι χορηγός της Ιταλικής ομάδας. Μάλιστα, το στοιχείο του κεραυνού βρίσκεται και στο λογότυπο της Αμερικανικής μάρκας που φέτος κλείνει τα 80 χρόνια ιστορίας.

TURIN, ITALY - MAY 16: The shirt of Paulo Dybala of Juventus is displayed inside the Juventus' dressing room ahead of the Serie A match between Juventus and SS Lazio at Allianz Stadium on May 16, 2022 in Turin, Italy. (Photo by Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images )
Η νέα εμφάνιση της Γιουβέντους για τη σαιζόν 2022-2023 DANIELE BADOLATO - JUVENTUS FC/JUVENTUS FC VIA GETTY IMAGES

Προφανώς η Jeep θέλει να τονίσει με αυτόν τον τρόπο τις δυνατότητες αμιγώς ηλεκτρικής κίνησης που ήδη προσφέρουν όλα τα επιβατικά μοντέλα της μάρκας με τις plug-in hybrid εκδόσεις τους, από τα Renegade και Compass, μέχρι το Wrangler. Στο άμεσο μέλλον άλλωστε, η διάθεση του νέου Grand Cherokee 4xe, αλλά και του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV στην ιστορία της Jeep, θα δώσουν συνέχεια στο πλάνο εξηλεκτρισμού της μάρκας, η οποία στοχεύει μέχρι το 2030 το 100% των πωλήσεων της στην Ευρώπη να αποτελείται από εξηλεκτρισμένα μοντέλα.

Να θυμίσουμε τέλος πως, η συνεργασία της Jeep με τη Γιουβέντους ξεκίνησε τη σαιζόν 2012-2013 και από τότε συνεχίζεται αδιάλειπτα.

TAGS JEEP ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ