FORD

Στις "Τρύπες του Καραμανλή" το ηλεκτρικό SUV Ford Explorer που γυρίζει τον κόσμο

LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER
LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER FORD

Η Λέξι Άλφορντ που προσδιορίζεται ως η νεότερη εξερευνήτρια που έχει επισκεφθεί όλες τις χώρες του κόσμου σε ηλικία μόλις 21 ετών, πέρασε πρόσφατα και από την Ελλάδα στο νέο “γύρο του κόσμου” που κάνει με ένα ηλεκτρικό SUV Ford Explorer.

H Λέξι θα διασχίσει πίσω από το τιμόνι του νέου, αμιγώς ηλεκτρικού Ford Explorer έξι στο σύνολο ηπείρους, θα επισκεφθεί περίπου 30 χώρες, ενώ θα διανύσει περισσότερα από 28.000 χιλιόμετρα σε λιγότερο από 100 ημέρες. Βασικός στόχος του καινοτόμου εγχειρήματος της Ford και της Λέξι, είναι να ευαισθητοποιήσει το κοινό, αναφορικά με το τι είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί με ένα ηλεκτρικό όχημα.

LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER
LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER FORD


Η Λέξι Άλφορντ η εξερευνήτρια και δημιουργός ταξιδιωτικού περιεχομένου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η οποία αποτελεί σήμερα τον νεότερο σε ηλικία άνθρωπο που έχει επισκεφθεί κάθε χώρα του κόσμου, είχε τη μοναδική ευκαιρία να βρεθεί πριν λίγες μέρες και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του «Charge Around The Globe» επικού της ταξιδιού με το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Ford Explorer.

LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER
LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER FORD


Το ταξίδι αυτό που άρχισε από τη Νίκαια της Γαλλίας την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, είναι στα πρότυπα του πρωτοπόρου εγχειρήματος της Αλόχα Γουόντερβελ, της πρώτης γυναίκας που έκανε τον γύρο του κόσμου με οχήματα Ford πριν από έναν αιώνα.H Λέξι Άλφορντ οδήγησε το νέο Ford Explorer στους δρόμους της Αθηναϊκής Ριβιέρας, ενώ ταυτόχρονα είχε την μοναδική ευκαιρία να επισκεφτεί και το περίπτερο της Ford στην έκθεση «Αυτοκίνηση &Electromobility 2023».

LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER
LEXIE ALFORD_GREECE_FORD_EXPLORER FORD


Το μοναδικό αυτό ταξίδι της Λέξι Άλφορντ θα διαρκέσει περίπου 100 ημέρες, με τη νεαρή εξερευνήτρια να διασχίζει πίσω από το τιμόνι του ηλεκτρικού Ford Explorer έξι στο σύνολο ηπείρους και να επισκέπτεται σχεδόν 30 χώρες. Κατά τη διάρκεια του επικού αυτού εγχειρήματος, η Λέξι με το ηλεκτρικό Explorer αναμένεται να διανύσει περισσότερα από 28.000 χιλιόμετρα.

TAGS FORD FORD EXPLORER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ