ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε τρεις εκδόσεις το Fiat Panda Van

Σε τρεις εκδόσεις διατίθεται το Fiat Panda Van
Σε τρεις εκδόσεις διατίθεται το Fiat Panda Van FIAT

Αναβαθμισμένο διατίθεται στην Ελλάδα το Fiat Panda Van με τιμές από 14.600 ευρώ, με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης και 5ετή εργοστασιακή εγγύηση.

Μικρό και ευέλικτο, το ανανεωμένο Fiat Panda Van, η επαγγελματική έκδοση του του δημοφιλούς μοντέλου, διατίθεται σε υβριδική έκδοση, σε έκδοση με κινητήρα φυσικού αερίου (CNG), αλλά και έκδοση 4x4.

Το νέο υβριδικό σύνολο της Fiat 1.0 lt απόδοσης 70 ίππων, που εξοπλίζει το 500, αλλά και το επιβατικό Panda, εφοδιάζει πλέον και την επαγγελματική έκδοση προσφέροντας οικονομία καυσίμου και υποβοήθηση που προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας στις χαμηλές και μεσαίες στροφές λειτουργίας.

Διαθέσιμη και η έκδοση διπλού καυσίμου, με βενζίνη ή CNG, 0,9 lt – 85 hp, με τα 12 κιλά των δεξαμενών CNG σε συνδυασμό με τα 35 λίτρα του ρεζερβουάρ, να εξασφαλίζουν σχεδόν 1.000χλμ. χωρίς την ανάγκη ανεφοδιασμού. Επίσης, διατίθεται και η έκδοση με τον ίδιο κινητήρα TwinAir, αλλά με ισχύ 85 ίππους.

Ως προς τις δυνατότητες, το Panda Van διαθέτει χώρο φόρτωσης όγκου 1 κ.μ., αλλά και ωφέλιμο βάρος έως 435 κιλά. Σε εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, περιλαμβάνει 4 αερόσακους και προηγμένο σύστημα πολυμέσων UConnect με την οθόνη αφής των 7 ιντσών και χειριστήρια στο τιμόνι.

Εξωτερικά, οι προφυλακτήρες είναι βαμμένει στο χρώμα του αμαξώματος και φέρει φιμέ πίσω παράθυρα.

Η Fiat Professional, προσφέρει το Panda Van με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδότησης, 5ετή εργοστασιακή εγγύηση με ισχύ έως 200.000χλμ. και 5ετή υπηρεσία οδικής βοήθειας με ισχύ έως 200.000χλμ., με τιμές από 14.600 ευρώ.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ