ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σε ποιους δρόμους της Αθήνας απαγορεύεται η κυκλοφορία σήμερα Τρίτη (19/10)

Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας
Κίνηση στο κέντρο της Αθήνας INTIME

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν λόγω της Τελετής Παράδοσης – Παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες "ΠΕΚΙΝΟ 2022".

Από τις 6 το πρωί μέχρι τη μία το μεσημέρι της Τρίτης (19/10) ισχύουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Τελετή Παράδοσης - Παραλαβής της Ολυμπιακής Φλόγας για τους XXIV Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες "ΠΕΚΙΝΟ 2022". Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε η Ελληνική Αστυνομία, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στις ακόλουθες οδούς και λεωφόρους δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία και ή στάση και στάθμευση οχημάτων:

Από 06:00 το πρωί έως 13:00, κατά μήκος της οδού Αρχιμήδους, στο τμήμα της από την οδό Κλειτομάχου έως την οδό Αντιφώντος.

Από 12:00 έως 13:00:

Κατά μήκος της Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά μήκος της οδού Αρδηττού, καθ’ όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέγουν την κίνησή τους από τις κατωτέρω εναλλακτικές διαδρομές:

Από Καλλιρόης/ Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο/Κηφισιά:

Καλλιρόης (προς Κέντρο) – δεξιά Λ. Βουλιαγμένης – αριστερά μέσω Κάρπου/ Λ. Γ. Καφαντάρη – προς Φιλολάου – Παγκράτι ή,

Λ. Βουλιαγμένης/ Ηλιουπόλεως (προς Κέντρο) – συνέχεια Αθ. Διάκου – δεξιά Λ. Αμαλίας – συνέχεια Πανεπιστημίου προς Κέντρο ή δεξιά Λ. Βασ. Σοφίας - συνέχεια προς Λ. Κηφισίας/ Λ. Μεσογείων.

Από Λ. Βασ. Σοφίας/ Λ. Κηφισίας/ Λ. Μεσογείων προς Κέντρο/ Λ. Συγγρού:

Λ. Βασ. Σοφίας (προς Κέντρο) – συνέχεια δεξιά Πανεπιστημίου προς Κέντρο ή ευθεία Β. Γεωργίου Α΄ - αριστερά Πλ. Συντάγματος – συνέχεια Φιλελλήνων – συνέχεια δεξιά Λ. Αμαλίας – συνέχεια ευθεία Λ. Συγγρού ή αριστερά Αθ. Διάκου προς Λ. Βουλιαγμένης ή Καλλιρόης ή,

Μέσω Μιχαλακοπούλου – αριστερά μέσω παράπλευρων οδικών αξόνων (π.χ. Ούλωφ Πάλμε, Σπ. Μερκούρη, Βασ. Αλεξάνδρου, Υμηττού) περιοχής Ιλισίων/ Ζωγράφου/ Παγκρατίου προς Λ. Βουλιαγμένης ή Ηλία Ηλιού.

Παράλληλα και για τη διευκόλυνση των οδηγών, κατά μήκος της Λ.Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη συμβολή της με τη Λ. Βασ. Σοφίας έως τη συμβολή της με την οδό Αρδηττού, θα επιτρέπονται οι κάθετες διελεύσεις οχημάτων.

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ