ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πιο διακριτικές και πιο δυναμικές από ποτέ οι Porsche 911 GTS

Πιο διακριτικές και πιο δυναμικές από ποτέ οι Porsche 911 GTS

Περίπου δυόμισι χρόνια μετά την κυκλοφορία στην αγορά του 992, η σειρά 911 καλωσορίζει τα σπορ μοντέλα GTS.

Πριν από δώδεκα χρόνια, η Porsche παρουσίασε την πρώτη έκδοση GTS του 911. Τώρα, προσφέρει τη νέα γενιά του σπορ αυτοκινήτου, που είναι πιο ισχυρό, οπτικά πιο διακριτικό και με πιο δυναμική οδήγηση.

Ο εξακύλινδρος μπόξερ κινητήρας, αποδίδει 480 άλογα (353 kW), ήτοι 30 παραπάνω (22 kW) από το τρέχον 911 Carrera S και το προηγούμενο 911 GTS, επιταχύνοντας σε 3,3 δευτερόλεπτα στα 0-100 χλμ./ώρα.

Θα προσφέρεται σε εκδόσεις 911 Carrera GTS με κίνηση στους πίσω τροχούς, ως Coupé και Cabriolet, 911 Carrera 4 GTS με τετρακίνηση, ως Coupé και Cabriolet και 911 Targa 4 GTS με τετρακίνηση.

Το μοντέλο εφοδιάζεται με 8άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη Porsche (PDK) ή μηχανικό επτά ταχυτήτων, με ανάρτηση GTS με Porsche Active Suspension Management (PASM) και σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης από το 911 Turbo, ενώ με το πακέτο Lightweight Design, εξοικονομεί έως και 25 κιλά βάρος.

Η σπορ εμφάνιση περιλαμβάνει μαύρα στοιχεία στο αμάξωμα και σκούρες περιοχές στους προβολείς, ενώ το μαύρο είναι επίσης το κυρίαρχο χρώμα του εσωτερικού.

Ξεχωρίζουν οι τροχοί 20 ιντσών (μπροστά) και 21 ιντσών (πίσω) μαύροι, από κράμα αλουμινίου, προερχόμενοι από το 911 Turbo.

Στον στάνταρ εξοπλισμό, ανήκουν το τιμόνι GT Sport, το πακέτο Sport Chrono με διακόπτη λειτουργίας, η εφαρμογή Porsche Track Precision, οθόνη θερμοκρασίας ελαστικών και το Sport Seats Plus με ηλεκτρική ρύθμιση τεσσάρων κατευθύνσεων στα καθίσματα. Επίσης, η τελευταία γενιά του Porsche Communication Management (PCM) φέρνει πολλές βελτιώσεις στη λειτουργία και τη συνδεσιμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ