ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πεντάστερα τα νέα Honda CR-V και Seat Tarraco

Πεντάστερα τα νέα Honda CR-V και Seat Tarraco

Τις τελευταίες αξιολογήσεις του Euro NCAP, πέρασαν με ιδιαίτερη επιτυχία δύο καινούργια, SUV μοντέλα.

Το CR-V απέσπασε 5 αστέρια, χάρη στον σχεδιασμό της πλατφόρμας που ενσωματώνει την αποκλειστική δομή του αμαξώματος της επόμενης γενιάς, χρησιμοποιεί ένα δίκτυο συνδεδεμένων δομικών στοιχείων για την πιο ομοιόμορφη κατανομή της ενέργειας σύγκρουσης, συμβάλλοντας στη μείωση των δυνάμεων που μεταφέρονται στο θάλαμο των επιβατών σε περίπτωση κρούσης, προσφέροντας ανώτερη εμπρόσθια, πλευρική και οπίσθια ασφάλεια.

Πεντάστερα τα νέα Honda CR-V και Seat Tarraco
RICHARDPARDON.CO.UK

Τα χαρακτηριστικά παθητικής ασφάλειας του ολοκαίνουριου CR-V συμπληρώνονται από τη σειρά ενεργών συστημάτων Honda Sensing και τεχνολογίας υποστήριξης οδηγού, με πλήθος πληροφοριών από ραντάρ και κάμερες, καθώς και πλήθος αισθητήρων υψηλής τεχνολογίας για να προειδοποιήσουν και να βοηθήσουν τον οδηγό σε δυνητικά επικίνδυνα σενάρια.

New Honda CR-V scores five stars in Euro NCAP assessment
New Honda CR-V scores five stars in Euro NCAP assessment NEW HONDA CR-V SCORES FIVE STARS IN EURO NCAP ASSESSMENT

Επίσης, το τελευταίο μοντέλο της γκάμας των SUV της SEAT, το νέο Tarraco, πέτυχε κι αυτό πέντε αστέρια ασφάλειας, στις δοκιμές που περιλαμβάνουν επίσης και τη χρήση νέων συστημάτων, όπως η αυτόνομη πέδηση έκτακτης ανάγκης (AEB). Το SEAT Tarraco σημείωσε 97% για την προστασία των ενηλίκων, 84% για τα παιδιά, 79% για τους πεζούς και 79% για τα συστήματα ασφάλειας...

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ