ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πάρε με 133 ευρώ το μήνα το καλύτερο μικρό αυτοκίνητο της Ελληνικής αγοράς

Renault Clio
Renault Clio RENAULT

Το Renault Clio, από την κυκλοφορία του το 1990 μέχρι σήμερα, αποτελεί ένα αναμφισβήτητο success story, με 16 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και τώρα, στην Ελληνική αγορά, έρχεται με μια ασυναγώνιστη τιμή.

Το Renault Clio, είναι ένα από τα πιο εμβληματικά αυτοκίνητα πόλης, έχοντας συμπληρώσει 5 γενιές. Τώρα, με πλήρως αναβαθμισμένο και σύγχρονο στυλ, εφευρίσκει εκ νέου τον εαυτό του, αποτελώντας την ιδανική μετουσίωση της «Nouvelle Vague» της Renault. Το νέο εμπρός μέρος αντανακλά δυναμισμό & σφρίγος, η φωτιστική υπογραφή είναι εντελώς ανανεωμένη και αντικατοπτρίζει την νέα εταιρική ταυτότητα της Renault.

Renault Clio
Renault Clio RENAULT


Οι νέες εντυπωσιακές και έντονες σχεδιαστικές γραμμές χαρίζουν στο νέο Clio μία πιο τολμηρή προσωπικότητα, καθιστώντας το ένα ακόμα πιο ζωντανό “status symbol”. Το νέο Clio διαθέτει επίσης αναβαθμισμένη τεχνολογία, καθώς, πλέον, διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων σε όλες τις εκδόσεις του. Η προσαρμογή στις απαιτήσεις της εποχής, επιτάσσει πλήθος επιλογών σε συστήματα κίνησης, περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο στην κατηγορία του.

Renault Clio
Renault Clio RENAULT


Τώρα το νέο Renault Clio καθίσταται πιο προσιτό από ποτέ. Εφοδιασμένο, με τον σύγχρονο, βενζινοκινητήρα 1.0 SCe, διατίθεται αποκλειστικά στην εισαγωγική έκδοση Authentic, με μοναδική τιμή 16.980 ευρώ και με 133 ευρώ το μήνα. Ο σύγχρονος, ατμοσφαιρικός, 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας του 1,0 λίτρου, αποδίδει 65 ίππους στις 6.250 σ.α.λ. και 95 Nm ροπής στις 3.600 σ.α.λ. και καθίσταται ιδανικός για αστικές μετακινήσεις.

Renault Clio
Renault Clio RENAULT


Άλλωστε έχει να κινήσει ένα πολύ ελαφρύ αμάξωμα με απόβαρο 1.028 κιλά. Ο συγκεκριμένος κινητήρας συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων, εξασφαλίζοντας ικανοποιητικές επιδόσεις στο Renault Clio αλλά και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, με τη μικτή τιμή της να μην ξεπερνάει τα 5,3 λτ./100χλμ. Παράλληλα, με εκπομπές ρύπων έως 119 γρ./χλμ. το Clio SCe 65 Authentic δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, ενώ έχει και ελευθέρας καθημερινά στον πράσινο δακτύλιο.

TAGS ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ RENAULT RENAULT CLIO ΑΓΟΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ