ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Οι Ducatisti επιστρέφουν…

Οι Ducatisti επιστρέφουν…
MANNONIMARCELLO

Τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, επιστρέφουν οι "Days of Joy" του Ducati Scrambler. Το πρώτο ραντεβού, 4 και 11 Ιουλίου, είναι στην πανέμορφη Τοσκάνη, με το Ducati Scrambler Experience και στις 6 Σεπτεμβρίου με το Ducati Scrambler Riding School, στο Vairano.

Ο κορονοϊός δεν στέκεται εμπόδιο ούτε στους λάτρεις της Ducati και ειδικά στην Ιταλία, στην έδρα της μάρκας. Τα σύνορα της γειτονικής χώρας έχουν ανοίξει, με αποτέλεσμα να σχεδιάζονται αρκετές εκδηλώσεις, τηρώντας, βέβαια, ορισμένα προληπτικά μέτρα, καθώς η Ιταλία ακόμα βιώνει μια τραγωδία από τον κορονοϊό, με χιλιάδες νεκρούς.

Ωστόσο, τον Ιούλιο και τον Σεπτέμβριο, επιστρέφουν οι «Days of Joy» του Ducati Scrambler.

Το πρώτο ραντεβού, 4 και 11 Ιουλίου, είναι στην πανέμορφη Τοσκάνη, με το Ducati Scrambler Experience και στις 6 Σεπτεμβρίου με το Ducati Scrambler Riding School, στο Vairano.

Το Ducati Scrambler Experience στην Τοσκάνη, που έχει προγραμματιστεί για τα Σαββατοκύριακα 4-5 και 11-12 Ιουλίου, είναι ιδανική ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν τον κόσμο της Ducati, οδηγώντας μοτοσυκλέτες στην ιταλική ύπαιθρο και δοκιμάζοντας καλή ιταλική κουζίνα σε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Μία μοναδική περιπέτεια με το Ducati Scrambler Desert Sled στους λόφους της Σιένα, με πάνω από 200 χλμ. διαδρομών την πρώτη ημέρα και περισσότερα από 150 χλμ. τη δεύτερη. Ο συντονισμός της εκδήλωσης γίνεται σε συνεργασία με την οργανωτική επιτροπή του «L’ Eroica», ενός ιστορικού ποδηλατικού αγώνα της Ιταλίας, στους δρόμους του οποίου χαρτογραφείται μέρος της διαδρομής.

Οι Ducatisti επιστρέφουν…
MANNONIMARCELLO

Στις 6 Σεπτεμβρίου, το Ducati Scrambler Riding School επιστρέφει στο Vairano Country House, στην εξοχή της Παβίας, σε απόσταση αναπνοής από το Μιλάνο. Η διασκέδαση και η μάθηση σε μοναδική συνύπαρξη, με την αρχή να γίνεται με το Flat Track School, για να μάθουν οι συμμετέχοντες, σε χωμάτινες επιφάνειες, πώς να πλαγιολισθαίνουν με ασφάλεια και στη συνέχεια να ευχαριστηθούν στον υπέρτατο βαθμό μία Scrambler Desert Sled σε off-road διαδρομές.

Η χαλάρωση και η διασκέδαση στην εξοχή είναι δύο από τα δυνατά σημεία της εκδήλωσης Days of Joy, που σημαίνει υπαίθριο μπάρμπεκιου αμερικάνικου στιλ, χαλαρωτική μουσική, ξαπλώστρες και ομπρέλες στην ιταλική εξοχή, επιτραπέζιο ποδόσφαιρο. Σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά, ευκαιρία οδήγησης ολόκληρης της σειράς Ducati Scrambler και ένα ανεπανάληπτο μάθημα μαγειρικής με έναν διάσημο σεφ.

Οσοι θέλουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το κόστος και τον τρόπο εγγραφής στις Days of Joy, μπορούν να επισκεφθούν το σχετικό website Ducati Scrambler Days of Joy.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEWSFEED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ