ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μπορεί να απαγορεύσει στον Ρονάλντο να οδηγεί τα Supercar του

Ο Ραλφ Ράνγκνικ μπορεί να απαγορεύσει στον Ρονάλντο να οδηγεί τα Supercar του
Ο ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ ΓΡΗΓΟΡΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΑΡΚΕΤΩΝ SUPERCARS CRISTIANO RONALDO'S OFFICIAL INSTAGRAM ACCOUN

Είναι γνωστή η αγάπη του Κριστιάνο Ρονάλντο για τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ωστόσο, ο νέος προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, ενδέχεται να του απαγορεύσει να τα οδηγεί.

Είναι γνωστό πως νέος προπονητής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ραλφ Ράνγκνικ. Είναι επίσης γνωστό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο λατρεύει τα γρήγορα αυτοκίνητα και έχει αρκετά supercars στο προσωπικό του γκαράζ. Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο;

Όπως αναφέρει η βρετανική Mirror, ο 63χρονος προπονητής έχει λάβει στο παρελθόν ακραία μέτρα στους παίκτες του όσον αφορά την προσωπική τους ζωή και ειδικότερα για τα αυτοκίνητα που οδηγούν.

Ενώ βρισκόταν στην ομάδα της Λειψίας για παράδειγμα, απαίτησε από τους παίκτες του να παρκάρουν τα προσωπικά τους αυτοκίνητα και να κυκλοφορούν αποκλειστικά με τα λιγότερο γρήγορα και εντυπωσιακά εταιρικά αυτοκίνητα που τους παρείχε η ομάδα.

Τώρα που ο Ράνγκνικ βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σημαίνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν τους ίδιους αυστηρούς κανόνες. Αυτό θα είχε ιδιαίτερο αντίκτυπο στον Πορτογάλο παίκτη, δεδομένης της μεγάλης του αγάπης για τα supercars.

Ο σταρ του ποδοσφαίρου έχει μεταξύ άλλων στη συλλογή του δύο Lamborghini Aventador, μια Rolls Royce Cullinan, μια Chevrolet Camaro SS, μια Ferrari F12 TDF, μια McLaren Senna και μπορεί να είναι ιδιοκτήτης μιας εξαιρετικά περιορισμένης Bugatti Centodieci.

ΠΗΓΕΣ: CARSCOOPS, MIRROR, INSTAGRAM

TAGS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ