NISSAN

Nissan JUKE Kiiro: Τα πάντα για τη νέα ειδική έκδοση του ιαπωνικού SUV

Nissan
Nissan JUKE Kiiro

Δες τι ξεχωρίζει στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό, αλλά και πώς προκύπτει η ονομασία της νέας ειδικής έκδοσης του Nissan Juke.

Με μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Kiiro εμπλουτίζει η Nissan τη γκάμα του JUKE. Η παραγωγή του JUKE Kiiro θα περιοριστεί σε μόνο 5.000 αυτοκίνητα, ενώ η σχεδίασή της έγινε από την ομάδα της Nissan Design Europe, στο Λονδίνο.

Kiiro στα ιαπωνικά σημαίνει κίτρινο, απόχρωση που έχει χρησιμοποιηθεί σε λεπτομέρειες τόσο στο αμάξωμα όσο και στο εσωτερικό του ιαπωνικού SUV. Το λαμπερό "spiced lemon" κοσμεί το κάτω μέρος του μπροστινού προφυλακτήρα, τα μαρσπιέ και τον πίσω προφυλακτήρα.

digital retouch:
www.pixoleb.com
Nissan JUKE Kiiro DIGITAL RETOUCH: WWW.PIXOLEB.COM

Επιπλέον, το JUKE Kiiro ξεχωρίζει από ένα εκλεπτυσμένο μοτίβο σε μαύρο-γκρι, το οποίο συναντάται στους καθρέφτες και τις άκρες της οροφής. Μια πρόσθετη λεπτομέρεια, τέλος, είναι το φινίρισμα αλουμινίου που έχει τοποθετηθεί στο χείλος του μπροστινού προφυλακτήρα.

NISSAN
Nissan JUKE Kiiro

Παράλληλα, η ειδική έκδοση αποκαλύπτει κι ένα νέο εξωτερικό χρώμα, το Ceramic Grey. Οι μαύρες ζάντες 19" του JUKE Kiiro προέρχονται από την κορυφαία έκδοση Tekna.

Nissan
Nissan JUKE Kiiro

Στο εσωτερικό, τα καθίσματα έχουν δερμάτινη επένδυση σε μαύρο και γκρι χρώμα. Το κίτρινο χρώμα κυριαρχεί στις ραφές που υπάρχουν στο ταμπλό, στα εμπρός και πίσω καθίσματα, στο κεντρικό υποβραχιόνιο, την κεντρική κονσόλα και τις μπροστινές πόρτες.

Nissan
Nissan JUKE Kiiro

Μια ετικέτα αλουμινίου, τοποθετημένη στην κεντρική κονσόλα, μπροστά από τον επιλογέα ταχυτήτων, υποδηλώνει αυτήν την ειδική έκδοση.

Το σύστημα ψυχαγωγίας NissanConnect επιτρέπει σε οδηγό και επιβάτες να χρησιμοποιούν το Apple CarPlay ή το Android Auto για να αντικατοπτρίζουν τις αγαπημένες τους εφαρμογές smartphone στην ενσωματωμένη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Nissan
Nissan JUKE Kiiro

Ο οδηγός μπορεί να έχει πρόσβαση στους Χάρτες TomTom και στο Live Traffic (κίνηση στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο). Επιπλέον, η συμβατότητα του JUKE με το Google Assistant προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εντολών, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για τον οδηγό και τους επιβάτες να στέλνουν προορισμούς στο σύστημα πλοήγησης του αυτοκινήτου, μιλώντας στην έξυπνη συσκευή τους.

Όπως και η υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου, το JUKE Kiiro κινείται από έναν 3κύλινδρο turbo 1.000άρη βενζινοκινητήρα που αποδίδει 114 ίππους και 200 Nm ροπής. Ως στάνταρ είναι διαθέσιμο ένα εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ διατίθεται και έκδοση με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με paddle shifts.

Πλούσιο είναι και το πακέτο ασφαλείας που περιλαμβάνει:

  • την Έξυπνη Πέδηση Έκτακτης Ανάγκης με Αναγνώριση Πεζών και Ποδηλάτων,
  • την Αναγνώριση Σημάτων Κυκλοφορίας,
  • την Έξυπνη Παρέμβαση Εσφαλμένης Αλλαγής Λωρίδας,
  • το Σύστημα Προειδοποίησης Πίσω Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας,
  • την Παρέμβαση Τυφλού Σημείου, η οποία προειδοποιεί τον οδηγό όταν ένα αυτοκίνητο μπαίνει στο τυφλό σημείο του (κατά την αλλαγή λωρίδας) και επαναφέρει το JUKE πίσω στη λωρίδα του.

Θυμίζουμε πως το Nissan JUKE ξεκινά από τις 18.700 €, συμπεριλαμβανομένου του οφέλους 600 € από την Nissan.

Το JUKE στην ταινία “The Batman”

Δίνοντας ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην κυκλοφορία της περιορισμένης έκδοσης JUKE Kiiro, η Nissan έχει συνάψει μια διαφημιστική συνεργασία με την Warner Bros. Pictures, για να υποστηρίξει το κινηματογραφικό ντεμπούτο της ολοκαίνουργιας επικής ταινίας The Batman.

Η ταινία The Batman είναι για πολλούς η πιο πολυαναμενόμενη ταινία του 2022 με συμμετοχή των φανταστική χαρακτήρων Bruce Wayne και Batman, καθώς και της Selina Kyle, γνωστής και ως Catwoman. Η ταινία βρίσκει τον Batman σε ένα ταξίδι από την εκδίκηση προς την ελπίδα. Αντίστοιχα, σύμφωνα με τη Nissan, το JUKE Kiiro ενσαρκώνει το ίδιο πνεύμα, που “εξυψώνει” ένα ταξίδι ανακάλυψης.

Με την πρεμιέρα της ταινίας στην Ελλάδα να τοποθετείται στις αρχές του Μαρτίου, αυτή η συνεργασία θα επικοινωνηθεί δυναμικά στους κινηματογράφους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αλλού, με εικόνες του JUKE μαζί με τα εμβληματικά γραφικά της ταινίας The Batman.

TAGS NISSAN NISSAN JUKE SUV ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ