ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Μπήκε στις εκθέσεις το νέο Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai
Το νέο Nissan Qashqai

Με νέο κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, δικίνητο και τετρακίνητο, με μηχανικό 6τάχυτο ή το νέο αυτόματο Xtronic CVT κιβώτιο ταχυτήτων.

Σε άλλες περιπτώσεις δεν αποτελεί και τόσο είδηση το γεγονός ότι ένα νέο μοντέλο μπαίνει στις εκθέσεις μιας μάρκας και είναι έτοιμο να το δει από κοντά το κοινό, ξεκινώντας, παράλληλα, και επίσημα τις πωλήσεις.

Όμως, στην περίπτωση του Qashqai, που αποτελεί μοντέλο ορόσημο στην ελληνική αγορά, στον τομέα των SUV-Crossover και «σημαία» της Nissan, ναι, είναι είδηση που μπήκε στις εκθέσεις.

Με πάνω από τρία εκατομμύρια πωλήσεις από το 2007, και περίπου 40 χιλιάδες στην Ελλάδα, το νέο μοντέλο με κομψή σχεδίαση, πιο δυναμικό, σε νέα πλατφόρμα και πιο προηγμένο μηχανολογικά, είναι έτοιμο να διατηρήσει τα σκήπτρα των προκατόχων του.

Η Nissan, θέλοντας να πετύχει το 50% των πωλήσεις της στην Ευρώπη, έως το 2024, να είναι εξηλεκτρισμένες, λανσάρει το νέο Nissan Qashqai με τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, που συνδυάζεται με ήπια υβριδική τεχνολογία, αλλά και με το πλήρες υβριδικό σύστημα κίνησης, e-POWER, που αντλεί τεχνολογίες από το πρωτοποριακό ηλεκτρικό όχημα Nissan LEAF.

Διαθέσιμο σε δικίνητες εκδόσεις 2WD, αλλά και τετρακίνητες 4WD, με μηχανικό 6τάχυτο κιβώτιο ή το νέο Xtronic CVT, αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων, το νέο Qashqai κοστίζει από 24.490 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ