NISSAN

Μπαίνει στο “χορό” της μικροκινητικότητας και η Nissan με μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία

Nissan Silence
Nissan Silence NISSAN

Η Nissan ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία Silence της Acciona– μια ευρωπαϊκή μάρκα ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας τα οποία είναι σχεδιασμένα για καθαρότερη, πιο έξυπνη και πιο ευέλικτη ζωή στην πόλη.

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη. Το ταξίδι ξεκινά με πωλήσεις στην Γαλλία και την Ιταλία οι οποίες προγραμματίζονται από τον Ιούνιο του 2024.

Nissan Silence
Nissan Silence NISSAN


Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Nissan θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα προϊόντα Silence, ξεκινώντας με το S04 Nanocar. Σχεδιασμένο για ευελιξία σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα πόλης, αυτό το συμπαγές, ελαφρύ ηλεκτρικό όχημα διατίθεται σε δύο παραλλαγές, τις L6e και L7e, προσαρμοσμένες για να ανταποκρίνονται στις αστικές ανάγκες οδήγησης όλων των ειδών.

Κάθε έκδοση διαθέτει μεγάλη ηλεκτρική αυτονομία, από 149 χλμ. (L7e) έως 175 χλμ. (L6e), με τελικές ταχύτητες που φτάνουν τα 45 χλμ./ώρα (L6e) και τα 85 χλμ./ώρα και είναι ιδανική λύση για καθημερινές μετακινήσεις ή για εξερεύνηση της πόλης. Το S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 5,6 kWh, προσφέρει γρήγορες, απλές και βολικές επιλογές φόρτισης.

Nissan Silence
Nissan Silence NISSAN

Αυτές οι τρεις επιλογές είναι η άμεση φόρτιση, η εναλλαγή μπαταριών σε ειδικούς σταθμούς (που θα διατίθεται με συνδρομή) και φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο, με την αποσπώμενη μπαταρία να δίνει μια επιπλέον επιλογή. Αυτή η συνεργασία έρχεται σε σύμφωνο πνεύμα με το “The Arc”, το νέο επιχειρηματικό σχέδιο της Nissan, το οποίο επικεντρώνεται στην αύξηση της αξίας των προϊόντων και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

Μεταξύ άλλων προτεραιοτήτων, στο επίκεντρο του The Arc βρίσκεται η στρατηγική χρήση συνεργασιών με οργανισμούς που έχουν το ίδιο πνεύμα, για την προώθηση της επιχειρηματικής ανάπτυξης και μετασχηματισμού. Έξυπνες, μακροπρόθεσμες συνεργασίες με καινοτόμες εταιρείες όπως η Silence, που ταιριάζουν απόλυτα με τους στόχους της Nissan να εξερευνήσει νέες ευκαιρίες και να επιταχύνει τη μετάβαση στα EV.

Nissan Silence
Nissan Silence NISSAN


Η τιμές των προϊόντων Silence θα ποικίλλουν ανά περιοχή αλλά πρόκειται να προσφέρουν μια καθαρή και οικονομικά αποδοτική ηλεκτρική επιλογή για πολλούς οδηγούς που αναζητούν πιο ευέλικτες επιλογές για τις αστικές μετακινήσεις τους. Ενώ η αρχική διανομή περιορίζεται στο προηγμένο S04 Nanocar και σε επιλεγμένες e-μοτοσυκλέτες, σχέδια για την παροχή μεγαλύτερης γκάμας επιλογών μικροκινητικότητας στους πελάτες βρίσκονται σε εξέλιξη.

TAGS NISSAN SILENCE ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ