BENTLEY

Μια μοναδική Continental GT για τα 20α γενέθλια του μοντέλου της Bentley

One-of-one GT Speed
One-of-one GT Speed BENTLEY

Η Bentley Motors ολοκλήρωσε τους εορτασμούς των 20ων γενεθλίων του πλέον εμβληματικού Continental GT με την αποκάλυψη και την άμεση πώληση ενός μοναδικού Continental GT Speed.

Έχοντας επαναπροσδιορίσει τη μάρκα Bentley για τον 21ο αιώνα, όταν κυκλοφόρησε το 2003, καταγράφοντας δεκαπλάσιες πωλήσεις σε σχέση με ότι κυκλοφορούσε μέχρι τότε, η Continental GT συνεχίζει να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τα σύγχρονα, πολυτελή GT. Το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής ήταν σε χρώμα Cypress Green, με δέρμα στο εσωτερικό.

One-of-one GT Speed
One-of-one GT Speed BENTLEY


Το κατά παραγγελία Continental GT Speed 2023 εμφανίζει ένα ειδικά κατασκευασμένο εσωτερικό εμπνευσμένο από αυτό του επιφανούς προγόνου του. Ενώ το δέρμα και το Burr Walnut είναι κοινό στα δύο αυτοκίνητα, το μοντέλο τρίτης γενιάς διαθέτει λεπτές βελτιώσεις επάνω στο ίδιο θεματικό μοτίβο που είδαμε πρώτη φορά στο αυτοκίνητο του 2003. Το πλούσιο χρώμα συμπληρώνεται από ένα έντονο δέρμα σε «Special Green», με ραφές σε έντονα αντίθετο χρώμα.

One-of-one GT Speed
One-of-one GT Speed BENTLEY

Ένας εκτενής κατάλογος χαρακτηριστικών περιλαμβάνει τις προδιαγραφές Blackline, Touring και Styling, συνδυάζοντας γυαλισμένα μαύρα εξωτερικά λαμπερά, μια σουίτα τεχνικών βελτιώσεων και μπροστινό splitter από ανθρακόνημα, πλαϊνές ποδιές, διαχύτη και διακριτική αεροτομή στο χείλος της πόρτας του χώρου των αποσκευών.

One-of-one GT Speed
One-of-one GT Speed BENTLEY


Τα σήματα πάνω στους τροχούς με τα μοτεράκια που τα φέρνουν στα “ίσια” όταν το αυτοκίνητο ακινητοποιείται, ολοκληρώνουν την εικόνα πάνω στους σπορ τροχούς των 22 ιντσών. Το εσωτερικό διαθέτει ήχο “Naim for Bentley” και περιστρεφόμενη οθόνη, ενώ στις ειδικές ταμπέλες της καμπίνας είναι σκαλισμένο το “20 years Continental GT by Bentley Mulliner”.

One-of-one GT Speed
One-of-one GT Speed BENTLEY


Κάτω από το εμπρός καπό, ένας ολοκαίνουργιος twin- turbo κινητήρας W12 με 48 βαλβίδες και χωρητικότητα 6,0 λίτρων, αποδίδει 550 ίππους και 650 Nm. Η μετάδοση αφορά και τους τέσσερις τροχούς και η ισχύς φτάνει εκεί μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου έξι σχέσεων της ZF. Η επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα, είναι υπόθεση που διαρκεί 4,8 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα ξεπερνά τα 322 χλμ./ώρα.

TAGS BENTLEY CONTINENTAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ