ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Limited εκδόσεις Audi με όφελος έως 11.500 ευρώ

Limited εκδόσεις Audi με όφελος έως 11.500 ευρώ

Με στόχο να προσδώσει ακόμα περισσότερο στυλ και σπορ χαρακτήρα στα μοντέλα της, η Audi παρουσιάζει τις εκδόσεις Limited, με ιδιαίτερες επιλογές εξοπλισμού.

Το Audi A1 Sportback Admired Style Limited Edition διατίθεται είτε με τον 1.0 TFSI βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ. είτε με τον 1.6 TDI πετρελαιοκινητήρα των 1.600 κ.εκ. Η τιμή της έκδοσης ξεκινά από τις 20.990 € ενώ το συνολικό όφελος για τον πελάτη φτάνει τις 4.990 €.

Audi A1 Sportback Active Style Limited Edition. Στην έκδοση αυτή οι λεπτομέρειες και τα παιχνιδίσματα σε κόκκινο ή λευκό κάνουν τη διαφορά. Διαθέσιμο αποκλειστικά με τον 1.0 TFSI βενζινοκινητήρα των 1.000 κ.εκ., με τιμή που ξεκινά από τις 20.740 € ενώ το όφελος για τον πελάτη ξεπερνάει τα 1.200 €.

Audi A3 Sport S-Line Black Edition. Η ειδική αυτή έκδοση διατίθεται αποκλειστικά για τον κινητήρα βενζίνης 1.5 TFSI των 150 ίππων με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων (CoD), τόσο για Sportback όσο και Sedan αμάξωμα. Οι χαρακτηριστικές μαύρες λεπτομέρειες τονίζουν ιδιαίτερα την προσωπικότητα αυτής της sport έκδοσης, που διατίθεται τόσο με μηχανικό 6-τάχυτο όσο και αυτόματο S tronic κιβώτιο ταχυτήτων. Η τιμή εκκίνησης είναι 31.080 € ενώ το όφελος για τον πελάτη από τον επιπλέον εξοπλισμό φτάνει έως και τις 6.460 €.

Audi A3 Sport S-Line Black Edition. Η νέα ειδική αυτή έκδοση τονίζει τον πολυτελή και δυναμικό χαρακτήρα του μοντέλου. Με προτεινόμενη τιμή λιανικής 37.597 €, προσφέρει συνολικό όφελος άνω των 6.300 €.

Audi Q2 Active & Active Plus Limited Editions. Ίσως το πιο μοντέρνο μοντέλο της Audi, αποκτά ακόμα πιο έντονο χαρακτήρα και συναρπάζει με την ξεχωριστή του προσωπικότητα. Οι δύο αυτές ειδικές εκδόσεις είναι διαθέσιμες για περιορισμένο αυριθμό αυτοκινήτων.

Audi Q3 Competition Limited Edition. Sport σχεδίαση και δυναμικός SUV χαρακτήρας σε ένα ακαταμάχητο συνδυασμό. Ειδική έκδοση που αφορά το βενζινοκινητήρα 1.4 TFSI 150 ίππων με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο. Με κορυφαίο σε ποιότητα εξοπλισμό, ποιοτικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό αλλά και έντονα sport χαρακτηριστικά, εντυπωσιάζει με την δυναμική παρουσία του.Με προτεινόμενη τιμή λιανικής 28.190 €, ο εξοπλισμός αυτής της ειδικής έκδοσης αντιπροσωπεύει όφελος για τον πελάτη που ξεπερνά τα 11.500 €…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ