ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ηρθε το DS 7 CROSSBACK E-Τense 4x4 Plug-In Hybrid

Ηρθε το DS 7 CROSSBACK E-Τense 4x4 Plug-In Hybrid

Εφθασε στην Ελλάδα ένα μοντέλο το οποίο έχει σημαντικές δυνατότητες να πάρει μερίδιο στην αγορά των εταιρικών πωλήσεων (leasing), έπειτα από τις φορολογικές ελαφρύνσεις της κυβέρνησης.

Το DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid, ένα από τα κορυφαία μεσαία SUV, διαθέτει εκλεπτισμένη εμφάνιση, άνεση, διάφορες εκδοχές επεξεργασίας της επιφάνειας των επενδύσεων από δέρμα Nappa ή Alcantara, προηγμένη τεχνολογία όπως είναι το DS CONNECTED PILOT, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2, αλλά και ενεργητική ανάρτηση DS ACTIVE SCAN SUSPENSION.

Με τη νέας γενιάς επαναφορτιζόμενη υβριδική τεχνολογία E-TENSE 4x4, το DS 7 Crossback E-TENSE 4X4 διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες 80kW (εμπρός/πίσω), έναν κινητήρα εσωτερικής καύσης 200hp και μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 13,2kW.

Συνδυαστικά, αποδίδει 300hp με μέγιστη ροπή 520Nm, επιταχύνει σε 5,9 δευτ. στα 0-100 χλμ./ώρα, ενώ παράλληλα διαθέτει τετρακίνηση και ένα drive-by-wire αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων (ΕΑΤ8). Συνολικά επιτυγχάνει μέση ηλεκτρική αυτονομία 58 χλμ. (μηδενικοί ρύποι), δηλαδή κινούμενο αποκλειστικά με τη χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ εκπέμπει μόλις 31γρ./χλμ. CO2 σε υβριδική χρήση με μέση κατανάλωση 1,3 λίτρα/χλμ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη διάταξη δεν επηρεάζει τόσο τους χώρους στο εσωτερικό της καμπίνας, όσο και τον χώρο αποσκευών που παραμένουν οι κορυφαίοι στην κατηγορία, απόρροια της ειδικής σχεδίασης της πλατφόρμας EMP2.

Ηρθε το DS 7 CROSSBACK E-Τense 4x4 Plug-In Hybrid

To DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 Plug-In Hybrid, παρέχεται με υπηρεσίες τηλεματικής, χωρίς καμία απολύτως χρέωση και εφ’ όρου ζωής, οι οποίες δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται εξ’ αποστάσεως το αυτοκίνητό τους. Πιο συγκεκριμένα, με την υπηρεσία E-TENSE Remote Control, η οποία προσφέρεται μέσω της εφαρμογής MyDS, ο κάτοχος έχει πρόσβαση σε όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία φόρτισης του αυτοκινήτου του: το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, την αυτονομία και το χρόνο που χρειάζεται έως ότου το DS 7 CROSSBACK E-Tense 4x4 Plug-In Hybrid φορτιστεί πλήρως.

Παράλληλα μπορεί να ρυθμίσει την επιθυμητή θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας κατά τη διάρκεια της φόρτισής του (λαμβάνοντας ενέργεια από την πηγή και όχι από την μπαταρία, ώστε να μην επηρεαστεί η αυτονομία) ή να προγραμματίσει τη φόρτιση στο σπίτι του, ώστε να επωφεληθεί από τα χαμηλότερα τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας. Οι ίδιες δυνατότητες παρέχονται μέσω της οθόνης του αυτοκινήτου.

Το Plug-in υβριδικό DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, διατίθεται σε 3 εκδόσεις: Be Chic, So Chic & Performance Line, με τιμές από 53.890 έως 55.650 ευρώ. Ως εκ τούτου, απαλλάσσονται από τον φόρο εταιρικής χρήσης…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ