AUTO MOTO 2022

Leasing παλιά. Τώρα instacar

Leasing παλιά. Τώρα instacar

Το instacar είναι η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου στην Ελλάδα και μας τράβηξε το ενδιαφέρον. Να γιατί!

Πώς θα σου φαινόταν να μην έχεις ένα αλλά πολλά αυτοκίνητα; Να απολαμβάνεις την ξεγνοιασιά του leasing αλλά να αλλάζεις αυτοκίνητο όποτε εσύ θέλεις, σαν να το νοικιάζεις; Σου φαίνεται πολύ καλό για να είναι αληθινό; Κι όμως, είναι.

Μέχρι σήμερα υπήρχαν δύο επιλογές για τον τρόπο που παίρνουμε νέο αυτοκίνητο. Αγορά τοις μετρητοίς ή με δάνειο, ή εναλλακτικά μακροχρόνια μίσθωση, κοινώς leasing.

Στην πρώτη περίπτωση φορτώνεσαι όλα τα έξοδα του αυτοκινήτου και αν πάρεις και δάνειο – εφόσον στο εγκρίνουν οι τράπεζες - πληρώνεις κάθε μήνα τις δόσεις για αρκετά συνήθως χρόνια.

Στην περίπτωση του leasing πληρώνεις απλώς ένα μηνιαίο μίσθωμα και δεν ασχολείσαι με τίποτε άλλο. Προκαταβάλεις όμως ένα σημαντικό ποσό και δεσμεύεσαι από ένα συμβόλαιο 36 ή 48 μηνών.

Το instacar, η πρώτη συνδρομητική υπηρεσία αυτοκινήτου στην Ελλάδα, υιοθετεί την ευελιξία που προσφέρει η ενοικίαση αυτοκινήτου (rent a car) αλλά όχι και το μεγάλο κόστος που την συνοδεύει, για να προσφέρει την ξεγνοιασιά του leasing, χωρίς όμως τους περιορισμούς του, όπως είναι η προκαταβολή και η δέσμευση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Leasing παλιά. Τώρα instacar

Με απλά λόγια, σου δίνει την ευελιξία να ξεκινήσεις μια συνδρομή και να επιλέξεις ανάμεσα σε πάνω από 1000 οχήματα (αυτοκίνητα, ebikes, e scooters) σε όλη την Ελλάδα, να το κρατήσεις για όσο επιθυμείς και στη συνέχεια να το αλλάξεις με άλλο, όποιο θέλεις, για όσο θέλεις. Μπορείς ακόμη και να το αγοράσεις.

Και αν το επιθυμείς, μπορείς να διακόψεις τη συνδρομή σου ανά πάσα στιγμή, δίχως να δεσμεύεσαι. Επιπλέον, για να γίνεις συνδρομητής δεν απαιτούνται εγκρίσεις από τράπεζες. Παίρνεις την έγκριση κατευθείαν από το instacar, πληρώνεις το instastart (270 € + ΦΠΑ) και ένα μηναίο μίσθωμα ως εγγύηση (το οποίο μετά θα πάρεις πίσω) και… αυτό ήταν. Μένει να παραλάβεις το αυτοκίνητό σου.

Μπορείς να προχωρήσεις σε leasing ακόμη και μέσω της οnline αυτοματοποιημένης υπηρεσίας σε 4 απλά βήματα. Έπειτα, πληρώνεις τη μηναία σου συνδρομή και τίποτε άλλο. Τέλη κυκλοφορίας, service, μικτή ασφάλιση, ελαστικά κλπ, τα αναλαμβάνει όλα η Instacar. Και αν έχεις εταιρεία, μπορείς να συμβουλευτείς το λογιστή σου για το πώς μπορείς να το περάσεις στα έξοδά σου το μηναίο μίσθωμα.

Αν μη τι άλλο, αξίζει να το ψάξει κανείς.

TAGS AUTO MOTO 2022 AUTO 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ