ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ

Η σημαντική βελτίωση της ποιότητας στη ζωή μας, έχει πολύ ρεύμα

Toyota Bz4x
Toyota Bz4x TMC

Δεν είναι μυστικό το ότι ο τρόπος ζωής μας επηρεάζεται από την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων και η ποιότητα της καθημερινότητας βελτιώνεται σημαντικά.

Υπάρχουν μετρήσιμες αποδείξεις γι’ αυτό αλλά εκτός αυτών, μια μικρή δοκιμή μπορεί να πείσει ακόμα και τον πλέον δύσπιστο. Με τη χρήση ενός ηλεκτρικού οχήματος, η ποιότητα που απολαμβάνει κανείς στην καθημερινότητά του, είναι ασύγκριτα υψηλότερη. Η απουσία θορύβου, κραδασμών, οσμών αλλά και η απομάκρυνση της επαφής από το ρυπογόνο περιβάλλον με τον τρόπο που τον πετυχαίνουν τα ηλεκτρικά μοντέλα, καθιστά την καθημερινότητα απείρως πιο ποιοτική.

DEH BLUE
DEH BLUE DEH


Μόνο και μόνο από το αναμφισβήτητο γεγονός αυτό, η υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης είναι μονόδρομος μα και ανάγκη, αφού όλοι μας από λίγο έως πολύ αναζητούμε τη βελτίωση στον τρόπο ζωής μας. Τη βελτίωση της καθημερινότητας, που όσο περνούν τα χρόνια δείχνει να γίνεται όλο και πιο δύσκολη από την άποψη της κίνησης στους δρόμους που επιβαρύνει το χρονοδιάγραμμα του καθενός.

Με τον τρόπο αυτό, έρχεται στο προσκήνιο και η ΔΕΗ blue η οποία στηρίζει τη νέα λογική στις μετακινήσεις, προσφέροντας “στο πιάτο” την νέα “πράσινη” καινοτομία που θα οδηγήσει στο νέο τρόπο ζωής που θα είναι σημαντικά πιο φιλικός προς το περιβάλλον. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον λειτουργίας πιο βιώσιμο από κάθε άποψη, η χρήση της έξυπνης εφαρμογής ΔΕΗ blue κάνει την ηλεκτροκίνηση πιο απλή και οικονομική.

DEH BLUE
DEH BLUE DEH


Κατεβάζοντας δωρεάν την εφαρμογή ΔΕΗ blue, ο οδηγός γίνεται μέλος και αποκτά πρόσβαση σε πιο οικονομική φόρτιση, καθώς για τα μέλη ισχύουν ειδικές χρεώσεις για τη φόρτιση. Ο οδηγός μπορεί να εντοπίσει τον κοντινότερο φορτιστή της επιλογής του, κάνοντας χρήση ενός δικτύου φορτιστών και ταχυφορτιστών, στους οποίους αποκτά πρόσβαση ακόμα και με κράτηση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και σε επιλεγμένη ημερομηνία.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματα που προσφέρει η ΔΕΗ blue, είναι και η εύκολη διαχείριση των πληρωμών μέσω του “ψηφιακού πορτοφολιού” που περιλαμβάνεται στην εφαρμογή, όπως και η καταχώρηση του αυτοκινήτου σε αυτή, μια προέκταση που επιτρέπει την απλοποίηση στον εντοπισμό του καταλληλότερου φορτιστή για να ταιριάζει ιδανικά στις προδιαγραφές του αυτοκινήτου.

TAGS ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ