ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Peugeot αναπαλαιώνει τα αυτοκίνητά της

Peugeot

Για την επέτειο 210 ετών ιστορίας της Peugeot, η λέσχη «Aventure PEUGEOT» αναπαλαιώνει και πουλά vintage οχήματα.

Οι λάτρεις των παλαιών Peugeot, που τα θέλουν σαν καινούργια, έχουν τρόπο να τα αποκτήσουν.

Η λέσχη «Aventure PEUGEOT», με την ευκαιρία του εορτασμού των 210 ετών της γαλλικής μάρκας, ξεκίνησε την αποκατάσταση παλαιών οχημάτων στα εργαστήρια του Μουσείου Ιστορικών Αυτοκινήτων της Peugeot στην κωμόπολη Σοσό. Αφού αποκατασταθούν, θα λαμβάνουν πιστοποιητικό αυθεντικότητας, πριν τεθούν σε πώληση (www.laventurepeugeotcitroends.fr).

Αυτοκίνητα ιδιωτών μπορούν επίσης να φιλοξενηθούν στον ίδιο χώρο εφόσον έχουν λάβει το πιστοποιητικό αυθεντικότητας της Aventure Peugeot.

Peugeot

Η νέα αυτή δραστηριότητα είναι δυνατή λόγω της διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, και η λέσχη Αventure PEUGEOT προετοιμάζεται εδώ και 7 χρόνια, έχοντας κάνει τις απαραίτητες εργασίες στην αποθήκη της προκειμένου να διαχειριστεί το στοκ των ανταλλακτικών. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιου εξαρτήματος, η Peugeot θα απευθυνθεί σε παραδοσιακούς συνεργάτες της για την κατασκευή τους μέσω τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Το πρώτο αυτοκίνητο που επιλέχθηκε για αναπαλαίωση είναι το εμβληματικό μοντέλο της μάρκας με το λιοντάρι: το μαύρο PEUGEOT 205 GTi με τον κινητήρα των 1.9lt.

Peugeot
TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ