ΑΓΟΡΑ

Η ηλεκτροκίνηση μας βάζει στο δρόμο για ένα πολύ πιο πολιτισμένο και ήσυχο μέλλον

Charging EV
Charging EV KM

Στη χώρα μας, πολύ πρόσφατα, τα ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα που όλο κερδίζουν έδαφος στη μάχη των ετήσιων πωλήσεων, έδειξαν πως η τάση της αγοράς “στρίβει” προς το μέλλον που υπόσχεται περισσότερο πολιτισμό και επαναστατικές διαφορές στις μετακινήσεις.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά και υβριδικά μοντέλα, προσφέρουν νέα επίπεδο πολιτισμού για να ζει κανείς και να απολαμβάνει μια τελείως διαφορετική προσέγγιση στο θέμα. Μιλάμε για πολύ πολιτισμένη μετακίνηση, χωρίς κραδασμούς, οσμές εξάτμισης, θορύβους κινητήρα και όχι μόνο. Βλέπετε, ακόμα και η απαλλαγή από την υποχρέωση επίσκεψης σε πρατήριο, με τον παραδοσιακό τρόπο των υγρών καυσίμων, είναι μια καινοτομία.

Charging EV
Charging EV KM


Μια καινοτομία από αυτές που μόλις κάποιος τη ζήσει, έστω και για λίγο στο πλαίσιο ενός test drive, αρνείται -ή, έστω, δυσκολεύεται- να επιστρέψει στην πρότερη κατάσταση. Αυτό όμως, δεν θα το πούμε εμείς αρκετά πειστικά ώστε να πάει κάποιος να δει ένα εξηλεκτρισμένο μοντέλο και να εξετάσει την αγορά του. Αυτό θα προκύψει φυσικά, με την επαφή που θα έχει το κοινό σε πραγματικές συνθήκες. Φίλος που πήρε και ήρθε να πάμε βόλτα κλπ.

Η απαλλαγή από το service είναι μια ακόμα μεγάλη καινοτομία των ηλεκτρικών μοντέλων, μια και δεν υπάρχουν τα τυπικά μηχανικά μέρη που οδηγούν στην ανάγκη εργασιών συντήρησης και αντικατάστασης αναλώσιμων. Όλα αυτά, σε ένα ευρύτερο περιβάλλον, αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικά είναι για τη δημιουργία μιας πολύ πιο βιώσιμης κοινωνίας, φιλικής στο πράσινο και τον πολιτισμένο τρόπο ζωής.

Η μείωση των ρύπων που επιτυγχάνεται με τη χρήση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, είναι σημαντική. Την απολαμβάνουμε και θα την απολαμβάνουμε όλοι και αυτό είναι ένα ακόμα στοιχείο που κάνει τη συνδρομή της ΔΕΗ ακόμα πιο σημαντική. Η ΔΕΗ, με την πλατφόρμα ΔΕΗblue, συμμετέχει ενεργά στη διαδικασία της μετάβασης από τη μια κατάσταση στην άλλη, έχοντας διαγνώσει εγκαίρως την ανάγκη που υπάρχει από το περιβάλλον αλλά και τους καταναλωτές.

TAGS ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ