ΤΙΜΕΣ

Φούλαρε πριν φύγεις για εκλογές: Αυτά είναι τα πιο φτηνά πρατήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Refueling Car
Refueling Car ISTOCK

Ψάχνουμε και βρίσκουμε τις καλύτερες τιμές καυσίμων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε πριν ξεκινήσεις για το σαββατοκύριακο των εκλογών, να έχεις το ντεπόζιτο γεμάτο με τον πιο οικονομικό τρόπο.

Το κόστος του καυσίμου, ήταν, είναι και θα είναι πάντα ιδιαίτερα σημαντικό για τους κατόχους αυτοκινήτων. Ειδικά τον τελευταίο καιρό που η τιμή του λίτρου έχει παρατηρηθεί να κινείται σαν “ασανσέρ”, έχει ιδιαίτερη σημασία να μπορεί να βρίσκει κανείς τις καλύτερες τιμές και να μπορεί να επιλέξει ανάλογα. Προφανώς και το φθηνότερο καύσιμο δεν είναι πάντα το καλύτερο.

Είναι όμως μια καλή αρχή για να κινήσει τη διαδικασία κάποιος που θέλει να “ψαχτεί” και να έχει ένα “οδικό χάρτη” για την κίνησή του με τον πιο οικονομικό τρόπο που αφορά άμεσα στην τσέπη του. Αυτό ήταν και το κριτήριο για εμάς, προκειμένου να κοιτάξουμε και να σου δώσουμε τη χαμηλότερη τιμή του λίτρου της αμόλυβδης και του diesel κίνησης, στις μεγαλύτερες πληθυσμιακά πόλεις.


Όσοι είστε από Αθήνα, την τιμή των 1,765 € ανά λίτρο αμόλυβδης, θα τη βρείτε σε δύο πρατήρια: Το ένα είναι η Revoil που βρίσκεται στη διεύθυνση Χαμοστέρνας 4 και το δεύτερο της ΕΤΕΚΑ στη Λένορμαν 149. Στη δεύτερη περίπτωση, εντοπίζεται και η καλύτερη τιμή για το diesel κίνησης στην Αττική, με τιμή λίτρου τα 1,659 €.

Στη Θεσσαλονίκη τώρα, η χαμηλότερη τιμή για το λίτρο της αμόλυβδης είναι 1,798 € και εντοπίζεται σε δύο πρατήρια. Το ένα είναι η Revoil που βρίσκεται στη διεύθυνση Παπαναστασίου 47 και το άλλο στην Aegean που είναι στη Βασιλίσσης Όλγας 83. Για το φθηνότερο diesel κίνησης, θα πρέπει να πάει κανείς στην Πυλαία, στη διεύθυνση Προφήτου Ηλία 2, όπου στο πρατήριο της ΕΤΕΚΑ που είναι εκεί πωλείται το λίτρο για 1,699 €.

TAGS ΤΙΜΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ