ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ευαισθητοποιεί το video της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Αντώνη Τσαπατάκη για τα Άτομα με Αναπηρία

Ευαισθητοποιεί το video της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Αντώνη Τσαπατάκη για τα Άτομα με Αναπηρία
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΠΑΤΑΚΗΣ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Βίντεο – σποτ για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου αλλά και οδηγός επικοινωνίας των αστυνομικών με κωφούς και βαρήκοους, από την Ελληνική Αστυνομία.

Με αφορμή την “Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία” στις 3 Δεκεμβρίου, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κατάρτισαν σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Κωφών Ελλάδος (ΟΜ.Κ.Ε.) οδηγό επικοινωνίας των αστυνομικών Αρχών με κωφούς και βαρήκοους πολίτες.

Στον οδηγό αυτό περιλαμβάνονται τα βασικά σημεία επικοινωνίας μεταξύ των κωφών και βαρήκοων πολιτών με τις αστυνομικές Αρχές, καθώς και σύντομες συμβουλές επικοινωνίας μεταξύ των δύο μερών, τόσο στην ελληνική όσο και στην αγγλική γλώσσα.

Ο οδηγός έχει ήδη διανεμηθεί στις αστυνομικές Υπηρεσίες όλης της χώρας, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμος και στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τον κατεβάσουν πατώντας εδώ.

Επιπλέον, στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε βίντεο-σποτ με τον Παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση, Αντώνη Τσαπατάκη, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου με κεντρικό μήνυμα “Δύναμή μας, ο σεβασμός όλων”. Δείτε το, αξίζει.

Δείτε ακόμη: Η Αστυνομία επιστρατεύει χιούμορ και Γκριεζμάν για την οδηγική συμπεριφορά


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ