ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Αυθεντικά ανταλλακτικά για ιταλικά αυτοκίνητα

Heritage_Lancia-Delta-HF-Integrale
Heritage_Lancia-Delta-HF-Integrale

Η σειρά Heritage Parts της Stellantis, επεκτείνεται με ακόμα περισσότερους κωδικούς, για τους συλλέκτες κλασικών αυτοκινήτων.

Δύο είναι τα βασικά ζητούμενα για όσους θέλουν να διατηρούν στην κατοχή τους κλασικά αυτοκίνητα: να μπορούν να τα συντηρούν και να έχουν στη διάθεσή τους γνήσια ανταλλακτικά.

Το τμήμα Heritage της Stellantis, του οργανισμού που είναι επιφορτισμένος με τη διατήρηση και προώθηση της ιστορικής κληρονομίας των Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Lancia, παρουσιάζει τη σειρά "Heritage Parts", μιας πρωτοβουλίας σε συνεργασία με την Mopar που έχει σκοπό την παροχή αυθεντικών ανταλλακτικών για τα κλσσικά αυτοκίνητα των μαρκών αυτών.

Η σειρά εγκαινιάστηκε το 2019 με ένα από τα πλέον αγαπημένα αυτοκίνητα, τη Lancia Delta HF Integrale, συνεχίστηκε με την εκρηκτική Alfa Romeo 147 GTA, ενώ στο ίδιο πλαίσιο αναπτύχθηκε και μια αποκλειστική σειρά περιποίησης για κλασικά αυτοκίνητα.

Αυθεντικά ανταλλακτικά για ιταλικά αυτοκίνητα

Η μοναδικότητα των προϊόντων της σειράς "Heritage Parts" έγκειται στο γεγονός ότι έχουν χρησιμοποιηθεί τα αυθεντικά καλούπια και υλικά, έτσι ώστε τα ανταλλακτικά να μη διαφέρουν στο ελάχιστο από τα εξαρτήματα που είχαν τοποθετηθεί κατά την παραγωγή των αυτοκινήτων.

Πλέον, η Heritage διευρύνει τη γκάμα με ακόμα 7 στοιχεία φανοποιείας για την Lancia Delta HF Integrale Evoluzione, όπως τα αυθεντικά πάνελς για το καπό, τα φτερά, αλλά και τις πόρτες του αυτοκινήτου. Το υλικό κατασκευής, χάλυβας χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, είναι το ίδιο ακριβώς με εκείνο που χρησιμοποιούταν κατά την παραγωγή του μοντέλου, ενώ έχει βελτιωθεί μέσω της διαδικασίας του γαλβανισμού.

Σε συνδυασμό με τη νέα παραγωγή ανταλλακτικών, η Heritage προσφέρει μια ακόμα σειρά αυθεντικών στοιχείων που αφορούν στο αμάξωμα και στα μηχανικά μέρη, για τις Alfa Romeo GTV/Spider, Alfa Romeo GT, Alfa Romeo 147, Alfa Romeo 156, Fiat Coupé και Fiat Barchetta.

Τα ανταλλακτικά της "Heritage Parts", διατίθενται από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο των μαρκών, και διαδικτυακά μέσω της Mopar.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ