MG MOTOR

Αγόρασε ικανό SUV με πλούσιους χώρους σε τιμή μικρού αυτοκινήτου

MG ZS
MG ZS MG MOTOR

Δεν είναι πολλές οι περιπτώσεις SUV μοντέλων που επαναπροσδιορίζουν τον όρο του value for money στην αγορά και σίγουρα αυτή που ξεχωρίζει είναι εκείνη του MG ZS.

Το πόσο δυναμική ήταν η επανεμφάνιση της MG στην ελληνική αγορά, αποτυπώθηκε ιδιαίτερα εύγλωττα με τα αποτελέσματα που παρουσίασε μετά τον πρώτο ολόκληρο μήνα διάθεσης των μοντέλων της. Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε αυτή την πρώτη αποτύπωση της πραγματικής εικόνας κυριαρχίας που έτσι και αλλιώς έχει βάλει ως στόχο η ελληνική αντιπροσωπεία, έχει παίξει το MG ZS.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Το μοντέλο που προσφέρει απλόχερα στοιχεία της premium κατηγορίας αυτοκινήτων, ενώ είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε εξοπλισμό και ιδιαίτερα ευρύχωρο, με διαστάσεις που το φέρνουν στα όρια του Segment C των SUV. Τα παραπάνω με τιμή εκκίνησης τα 18.990 ευρώ, συνθέτουν ένα ζηλευτό για τον ανταγωνισμό σύνολο, που προφανώς αποτελεί πόλο έλξης για το ελληνικό αγοραστικό κοινό.

Δεν είναι άλλωστε τυχαία και η εξαιρετική εμπορική πορεία του μοντέλου και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές αγορές όπου είναι διαθέσιμο. Το MG ZS είναι η καλύτερη απάντηση στις ανάγκες όλων όσοι αναζητούν ένα αυτοκίνητο που καλύπτει όλες τις οικογενειακές μεταφορικές ανάγκες, χωρίς “εκπτώσεις”, με στοιχεία που συναντώνται στις παραδοσιακές premium προτάσεις της αγοράς.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Εκτός του πλούσιου εξοπλισμού από τη βασική κιόλας έκδοση, τέτοιο στοιχείο αποτελούν τα υλικά που συναντώνται στην καμπίνα των επιβατών αλλά και η συναρμολόγηση που προσφέρει μια συνολική εικόνα ιδιαίτερα στιβαρή και ανθεκτική στο χρόνο. Οι πλούσιοι χώροι, επιστέγασμα των οποίων είναι το πορτ μπαγκάζ που έχει κανονικό σχήμα και πλήρως εκμεταλλεύσιμο όγκο 448 λίτρων και φτάνει έως τα 1.166 λίτρα αναδιπλώνοντας το πίσω κάθισμα, γίνονται άμεσα αντιληπτοί από τους επιβάτες.

Δεν είναι μόνο η ευρυχωρία που απολαμβάνουν, είναι και οι διάσπαρτοι χώροι για αντικείμενα που διευκολύνουν την καθημερινότητα. Στο πολυτελές σαλόνι του ZS, το ταμπλό με την απαλή υφή και την ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, δίνει πόντους κύρους στο σύνολο. Η συνολική εικόνα αναβαθμίζεται καίρια από την κεντρική οθόνη με διαγώνιο 10,1 ιντσών.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Το infotainment σύστημα του MG ZS προσφέρει πληθώρα επιλογών και ρυθμίσεων. Ο συνδυασμός του με τον ψηφιακό πίνακα των οργάνων και τις θύρες USB για φόρτιση συσκευών που είναι στη διάθεση οδηγού- συνοδηγού αλλά και των πίσω επιβατών, κάνουν σημαντική την τεχνολογική ανωτερότητα του μοντέλου σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Οι επιλογές που προσφέρει σε επίπεδο κινητήρων το MG ZS στους ενδιαφερόμενους, είναι δύο. Αμφότεροι βενζινοκινητήρες, ιδιαίτερα πολιτισμένοι σε λειτουργία και με “ψυχωμένη” απόδοση, προσφέρουν στον οδηγό όλα όσα χρειάζεται για να κινηθεί σε κάθε περιβάλλον με ασφάλεια. Η βασική επιλογή είναι ο τετρακύλινδρος των 1,5 λίτρων που αποδίδει 106 ίππους.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Εναλλακτικά, το MG ZS μπορεί να εφοδιαστεί με τρικύλινδρο turbo απόδοσης 111 ίππων, ο οποίος μπορεί να συνδυαστεί είτε με το χειροκίνητο κιβώτιο, είτε με ένα αυτόματο 6 σχέσεων που κάνει την οδήγηση ακόμα πιο εύκολη. Οι εξαιρετικές επιδόσεις είναι δεδομένες, όπως και η τήρηση των προτύπων Euro 6, που με τη σειρά του σημαίνει πως ιδιαίτερα αξιόλογες είναι και οι τιμές που αφορούν στην κατανάλωση του καυσίμου αλλά και τις εκπομπές ρύπων.

Το SUV αμάξωμα βασίζεται σε ένα ιδιαίτερα στιβαρό πλαίσιο, που έχει συνδυαστεί με μια άνετη ρύθμιση της ανάρτησης, συνθέτοντας έτσι ένα σύνολο ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση, είτε μιλάμε για κίνηση στην άσφαλτο, είτε και εκτός δρόμου. H ηχομόνωση είναι ενισχυμένη και με τη λεπτομέρεια αυτή ολοκληρώνεται η εξαιρετική εικόνα που αποκομίζουν οι επιβάτες κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με το MG ZS.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Ασυναγώνιστο είναι το ZS και σε επίπεδο εξοπλισμού ασφαλείας, καθώς από τη σχετική λίστα ξεχωρίζουν οι 6 αερόσακοι, το ABS και το προηγμένο ESP, οι αισθητήρες στάθμευσης και το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών (με θερμοκρασία ανά τροχό!), ακόμη και στη βασική έκδοση Exclusive. Η έκδοση Luxury εμφανίζει επιπρόσθετα premium στοιχεία όπως είναι η δορυφορική πλοήγηση, το ηχοσύστημα υψηλής ποιότητας, τα δερμάτινα καθίσματα με κόκκινες ραφές, οι προβολείς ομίχλης και το cruise control.

Στην κορυφαία έκδοση Luxury Plus μπορεί να βρει κανείς επιπλέον πανοραμική κάμερα 360°, σύστημα αυτόματου παρκαρίσματος, είσοδος και εκκίνηση “χωρίς κλειδί”, καθώς επίσης και μια τεράστια ηλιοροφή με εμβαδό 1,19 τετραγωνικών μέτρων (στη Luxury Pack με το χειροκίνητο κιβώτιο μόνο), υπερθεματίζοντας στην premium διάθεση του μοντέλου με το οποίο η MG έχει ταράξει για τα καλά τα νερά της ελληνικής αγοράς.

MG ZS
MG ZS MG MOTOR


Εκτός όλων των άλλων εντυπωσιακών χαρακτηριστικών, το MG ZS προσφέρεται με εγγύηση 7 ετών ή 150.000 χιλιομέτρων, κάτι που πραγματικά το τοποθετεί στην κορυφαία θέση των value for money επιλογών της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου. Ο συνδυασμός της εξαιρετικής τιμολογιακής τοποθέτησης και της ασυναγώνιστης συνολικής αξίας του, καθιστά την πρόταση της MG πραγματικά ασυναγώνιστη.

TAGS MG MOTOR MG ZS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ