MOTORSPORTS

Μια Harley- Davidson από… LEGO

Μια Harley- Davidson από… LEGO

Αν δεν μπορείς να αποκτήσεις μια Harley-Davidson, πάρ' την σε μινιατούρα.

Να λοιπόν, που έναν θρύλος των δύο τροχών, από το Μιλγουόκι, γίνεται παιχνίδι. Το πιστό αντίγραφο μιας Harley-Davidson Fat Boy σχεδιάστηκε από τη LEGO σε συνεργασία με την εταιρεία μοτοσικλετών και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας αυθεντικής Harley-Davidson. Αποτελούμενο από 1.023 κομμάτια, το μοντέλο διαθέτει γεμάτους τροχούς, ρεζερβουάρ τύπου “δάκρυ” ενσωματωμένο ταχύμετρο και διπλά τελικά εξάτμισης.

Ολοκληρωμένο, το μοντέλο φτάνει στα 20 εκατοστά πλάτος και 33 εκατοστά μήκος. Διαθέτει αρκετά κινούμενα μέρη που το μετατρέπουν από ένα στατικό μοντέλο σε ένα διασκεδαστικό αντικείμενο πάθους για μικρούς και μεγάλους. Περιστρέφοντας τον πίσω τροχό, αρχίζουν να λειτουργούν τα κινούμενα έμβολα του κινητήρα Milwaukee-Eight και τα διπλά τελικά της εξάτμισης. Επίσης, το τιμόνι στρίβει, υπάρχει μοχλός ταχυτήτων, μανέτα φρένων και πλαϊνό σταντ για ασφαλή στήριξη.

Φινιρισμένο με το αυθεντικό μαύρο και σκούρο κόκκινο χρώμα, με το λογότυπο Harley-Davidson και στις δύο πλευρές, διαθέτει την πραγματική εμφάνιση και το χρωματισμό Wicked Red του Fat Boy του 2019.

Με την ευκαιρία της δημιουργίας του μοντέλου LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy, οι Master Builders της LEGO κατασκεύασαν ένα μοντέλο σε πλήρεις διαστάσεις μοτοσικλέτας, το οποίο διαθέτει ασημί εξαρτήματα, Wi-Fi animation control, σύστημα ήχου, φωτιστικά εφέ που αναπαριστούν το πραγματικό Harley-Davidson Fat Boy και 6.000 ειδικά κομμάτια LEGO. Για την κατασκευή του απαιτήθηκαν 865 ώρες και αποτελείται από 69.569 κομμάτια. Θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα της LEGO και σε εκδηλώσεις της Harley-Davidson, ώστε να μπορούν να το θαυμάσουν οι φίλοι των δύο εργοστασίων.

Ωστόσο, το μοντέλο LEGO Creator Expert Harley-Davidson Fat Boy, θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα της LEGO από την 1η Αυγούστου 2019…

www.driveandtravel.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ