ΚΙΝΑ

Κοντά στην επιστροφή στην Κίνα ο Σκόλα

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY)
ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΙΝΑ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2019 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: FOR EDITORIAL USE ONLY / XINHUA NEWS AGENCY) EUROKINISSI

Παρά το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπόκα Τζούνιορς, ο Λουίς Σκόλα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στο CBA για ακόμη μία σεζόν. Τι αναφέρουν στην Αργεντινή.

Το CBA αναμένεται να αποτελέσει τον επαγγελματικό σταθμό του Λουίς Σκόλα για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο, βάσει των όσων αναφέρουν από την Αργεντινή. Συγκεκριμένα, ο Julian Mozo επικαλείται πηγές από το περιβάλλον του 39χρονου φόργουορντ/σέντερ, εξηγώντας πως " δεν θα παίξει ούτε στην Ευρώπη, ούτε στην Αργεντινή την επόμενη σεζόν".

Έτσι, κι αλλιώς η Ρεάλ Μαδρίτης είχε αποφασίσει να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του παίκτη, αν κρίνουμε από τη δήλωση του Πάμπλο Λάσο την Πέμπτη (26/9).

Στόχος του Λουίς Σκόλα είναι να βρει το συντομότερο δυνατό την επόμενη ομάδα του, δεδομένου ότι θέλει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Τότε που δεν αποκλείεται να γράψει τον επίλογο της (τεράστιας) καριέρας του.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ