ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάσο για Σκόλα: "Δεν σκεφτόμαστε άλλη προσθήκη για την ώρα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πάμπλο Λάσο "πάγωσε" τα σενάρια που θέλουν τη Ρεάλ Μαδρίτης να "φλερτάρει" με τον Λουίς Σκόλα, ξεκαθαρίζοντας πως το συγκρότημά του είναι πλήρες και επαρκές για να ανταποκριθεί σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ατζέντης του Λουίς Σκόλα, Κλαούντιο Βιλανουέβα δήλωσε προσφάτως πως περιμένει νέα επαφή από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο ο προπονητής της, Πάμπλο Λάσο ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να προβεί σε κάποια άμεση κίνηση, τουλάχιστον για την ώρα.

Στις δηλώσεις του ενόψει του αγώνα με την Μπανταλόνα για την πρώτη αγωνιστική της ACB, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ρωτήθηκε, όπως ήταν αναμενόμενο, για την περίπτωση του 39χρονου σέντερ. Η απάντησή του, όμως, δεν ήταν αυτή που ενδεχομένως να περίμεναν οι δημοσιογράφοι: "Στο μπάσκετ οι κανόνες είναι πιο ευέλικτοι, ωστόσο, ελπίζω ότι φέτος δεν θα έχουμε προβλήματα τραυματισμών όπως άλλες χρονιές που μας ανάγκασαν να στραφούμε στην αγορά. Τώρα, με την ομάδα που έχουμε, είμαστε προετοιμασμένοι για όλες τις διοργανώσεις. Αν κάποιος θα έρθει μέσα στη χρονιά; Θα το δούμε, όμως σήμερα δεν σκεφτόμαστε να προσθέσουμε κάποιον. Και αν το κάνουμε θα είναι για να βελτιώσουμε το υλικό μας".

Αναφορικά με την αναμέτρηση των Μαδριλένων απέναντι στην... παρέα του Νίκου Ζήση και τον πρώην "δικό της" Κλέμεν Πρέπελιτς, ο Πάμπλο Λάσο δεν υπολογίζει στον Φερνάντεθ που δεν έχει προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά ούτε και στον Τόμπκινς που δεν έχει δηλωθεί.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ