ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ατζέντης του Σκόλα μίλησε για τις δύο επιλογές του

Ο ατζέντης του Σκόλα μίλησε για τις δύο επιλογές του
FIBA FIBA

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπόκα είναι οι δύο ομάδες που έχουν ενημερώσει τον ατζέντη του Λουίς Σκόλα για το ενδιαφέρον τους, με τον Κλαούντιο Βιλανουέβα να εξηγεί πώς έχει η κατάσταση.

Ο Λουίς Σκόλα εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, με τον ατζέντη του να διατηρεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στη λίστα των ομάδων που ενδιαφέρονται για τον πελάτη του. Ο 39χρονος φόργουορντ/σέντερ έχει στα χέρια του πρόταση τόσο από τη "Βασίλισσα" όσο κι από την Μπόκα Τζούνιορς, με τον Κλαούντιο Βιλανουέβα να σημειώνει σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής πως υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για τον επαναπατρισμό του.

"Μίλησα με τη Ρεάλ Μαδρίτης την Παρασκευή (20/9), αλλά ακολούθησε το Super Copa Endesa και μείναμε εκεί. Θα περιμένω για νέα επαφή από την πλευρά τους. Από την Αργεντινή, οι άνθρωποι της Μπόκα με έχουν προσεγγίσει, με ενημέρωσαν επίσημα για το ενδιαφέρον τους. Είναι όμως ένα περίπλοκο θέμα λόγω του οικονομικού" δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ουσία βέβαια είναι πως στην παρούσα φάση, ο Λουίς Σκόλα μοιάζει να έχει δίλημμα: Ρεάλ Μαδρίτης ή Μπόκα;

Από την άλλη, ο Λούκα Βιλντόζα εξήγησε στο Radio Vitoria πως δεν βλέπει τον αρχηγό των "γκαούτσος" να καταλήγει στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο, προτάσσοντας το συναισθηματικό υπόβαθρο μιας τέτοιας απόφασης: "Δεν πιστεύω ότι θα πάει εκεί (σ.σ.: στη Ρεάλ Μαδρίτης). Έχω την αίσθηση ότι η Μαδρίτη δεν θα είναι η τελική του επιλογή, γιατί έχει βασκική καρδιά (από την παρουσία του στην Τάου, την περασμένη δεκαετία)".

Photo Credits: FIBA

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ