NBA

Ρόμπινσον για Τόμας και Dream Team: "Αν έχεις φήμη κακού παιδιού οι άλλοι δεν θα σε συμπαθούν"

Ρόμπινσον για Τόμας και Dream Team: "Αν έχεις φήμη κακού παιδιού οι άλλοι δεν θα σε συμπαθούν"
AP Photo/Fred Jewell AP PHOTO/FRED JEWELL

Ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, που ήταν μέλος της Dream Team το 1992, πήρε και αυτός θέση στο θέμα του αποκλεισμού του Αϊζάια Τόμας από την ομάδα και ήταν ξεκάθαρος.

Η προβολή του " The Last Dance" έφερε ξανά στο προσκήνιο την εποχή κυριαρχίας του Μάικλ Τζόρνταν, αλλά και την κόντρα του με τον Αϊζάια Τόμας. Μέσα σε όλα όμως, έφερε ξανά στην επιφάνεια το θέμα του αποκλεισμού του Τόμας από την 12αδα της Dream Team στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βαρκελώνης το 1992.

Ο Ντέιβιντ Ρόμπινσον, ο οποίος ήταν μέλος της Dream Team, έγινε λοιπόν ο τελευταίος που πήρε θέση για το θέμα μετά τον Τζόρνταν και τον Ροντ Θορν. Και ήταν ξεκάθαρος.

" Αν έχεις την φήμη του κακού παιδιού και είσαι περήφανος για αυτό, τότε αυτό σημαίνει ότι οι άλλοι δεν θα σε συμπαθούν" δήλωσε αρχικά ο Ρόμπινσον για τον Τόμας, αναφερόμενος στην ηγετική παρουσία του Τόμας στους "Bad Boys" Πίστονς, για να προσθέσει: " Μπορείς αλήθεια να εκπλήσσεσαι όταν ο κόσμος λέει ότι 'δεν θέλω να παίξω με τους "Bad Boys"; Όταν φτιάχνεις μία ομάδα, η χημεία έχει σημασία. Δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι σαν να μην έχει σημασία και σε αυτή την ομάδα ήταν ξεκάθαρο πως αυτό ήταν στο μυαλό όλων των εμπλεκόμενων".

AP Photo/Fred Jewell

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ