ΜΠΑΣΚΕΤ

The Last Dance: Ο Τζόρνταν αποκάλεσε "μαλ...α" τον Αϊζάια Τόμας

The Last Dance: Ο Τζόρνταν αποκάλεσε "μαλ...α" τον Αϊζάια Τόμας
AP Photo/Mark Duncan AP PHOTO/MARK DUNCAN

Ο Μάικλ Τζόρνταν σχολίασε στο "The Last Dance" την αποχώρηση των Πίστονς από το παρκέ μετά τον αποκλεισμό τους από τους Μπουλς στα playoffs του 1991 και αποκάλεσε "μαλ...α" τον Αϊζάια Τόμας.

Οσα χρόνια και αν περάσουν, η κόντρα του Μάικλ Τζόρνταν με τον Αϊζάια Τόμας θα υπάρχει. Αυτό αποδείχθηκε και στην προβολή των επεισοδίων 3&4 του " The Last Dance" , το οποίο πάλι καθήλωσε τον κόσμο .

Κατά την διάρκεια του επεισοδίου λοιπόν, γίνεται αναφορά στην πρόκριση των Μπουλς σε βάρος των Πίστονς στους τελικούς της Ανατολής στα playoffs του 1991 με "sweep" έπειτα από τις σερί προκρίσεις του Ντιτρόιτ. Μία σειρά που έμεινε στην ιστορία από την κίνηση του Αϊζάια Τόμας και των συμπαικτών του να αποχωρήσουν από το παρκέ πριν τελειώσει ο 4ος αγώνας και να μην δώσουν τα χέρια.

Ενώ λοιπόν γίνεται αναφορά στην ιστορία, ένας εκ των παραγωγών δίνει στον Τζόρνταν ένα tablet, στο οποίο μιλάει ο Τόμας για εκείνη την στιγμή. Και οι ατάκες του Τζόρνταν τα λένε όλα.

" Ξέρω ότι όλα αυτά είναι μαλ...κίες. Ότι και να πει τώρα (σ.σ ο Τόμας), ξέρεις ότι άλλο πράγμα σκεφτόταν τότε. Είχε χρόνο να σκεφτεί ό,τι έγινε και η αντίδραση του κοινού άλλαξε την οπτική του. Μπορείς να μου δείξεις ό,τι θέλεις, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να με πείσεις ότι δεν ήταν μαλ...ας".

Δείτε το VIDEO:

AP Photo/Mark Duncan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ