NBA

Λέικερς: Θέλει τον Μάτζικ στο ραντεβού ο Λέοναρντ

Λέικερς: Θέλει τον Μάτζικ στο ραντεβού ο Λέοναρντ
(AP PHOTO/BEN MARGOT)

Ο Καγουάι Λέοναρντ αναμένεται να έχει σύντομα συνάντηση με την Τζίνι Μπας και τους Λέικερς, θέλει όμως να είναι παρών και ο (απολυμένος) Μάτζικ Τζόνσον!

Ο Καγουάι Λέοναρντ οδήγησε τους Τορόντο Ράπτορς στην κορυφή του ΝΒΑ, αλλά πλέον το ζητούμενο είναι η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Ο MVP των φετινών τελικών έκανε opt out στο συμβόλαιό του και είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Μία από τις ομάδες που τον θέλουν είναι δεδομένα οι Λέικερς.

Μάλιστα, οι πιθανότητες των Λέικερς φαίνεται πως αυξάνονται μέρα με την ημέρα. Την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τους Λος Άντζελες Τάιμς, ο Λέοναρντ θα έχει ραντεβού με την πρόεδρο της ομάδας, Τζίνι Μπας, ενώ ζήτησε να είναι παρών και ο Μάτζικ Τζόνσον. Ο θρύλος των Λέικερς δεν έχει κάποιο ρόλο πλέον στον οργανισμό και σύμφωνα με τους κανονισμούς του ΝΒΑ δεν μπορεί να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις. Παρόλα αυτά, έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να βοηθήσει τους Λέικερς όσο μπορεί στην free agency και έχει τακτική επικοινωνία με την ομάδα του Λος Άντζελες για το πώς μπορεί να την βοηθήσει.

" Ένας φίλος με κάλεσε και μου είπε πως ο Καγουάι θέλει να συναντηθεί μαζί μου. Του είπα κανένα πρόβλημα. Είμαι διαθέσιμος, αν αυτό είναι που θέλει", τόνισε ο Μάτζικ, που παράλληλα ξεκαθάρισε: " Έχω μία όμορφη ζωή, δεν προσπαθώ να ανακατευτώ με κανενός τη δουλειά". Μένει, λοιπόν, να δούμε πως θα λυθεί το θέμα με την παρουσία του Τζόνσον...

Από εκεί και πέρα, στο ραντεβού των δύο πλευρών υπάρχει η πρόθεση να παρευρεθούν και οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Άντονι Ντέιβις, κάτι τέτοιο, όμως, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μέσα στη χρονιά ο Λέοναρντ είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΛεΜπρον στους Λέικερς.

Πάντως, οι Λέικερς δεν είναι η μοναδική ομάδα που θα έχει συνάντηση με τον Λέοναρντ μόλις ανοίξει επίσημα η free agency. Το ίδιο αναμένεται να γίνει με τους Σίξερς και τους Κλίπερς, ενώ είναι δεδομένο πως θα μιλήσει και με τους Τορόντο Ράπτορς. Οι Καναδοί φαντάζουν ως το μεγάλο φαβορί για τον Λέοναρντ, αλλά πλέον οι Λέικερς είναι ο βασικός τους αντίπαλος, σύμφωνα με τον Μαρκ Στέιν των Νιου Γιορκ Τάιμς.

(AP Photo/Ben Margot)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ