NBA

Λέοναρντ: Eκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Ράπτορς

Λέοναρντ: Eκανε opt out από το συμβόλαιό του με τους Ράπτορς
(AP PHOTO/BEN MARGOT)

Ο Καγουάι Λέοναρντ βγαίνει στην αγορά ως free agent, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως θα φύγει από τους Ράπτορς. Οι πιθανότητες να συνεχίσει στο Τορόντο είναι πολλές σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ.

Ο Καγουάι Λέοναρντ πήρε την αναμενόμενη απόφαση να αφήσει τα 21.300.000 δολάρια που ήταν να λάβει για τη σεζόν 2019/20 και θα βγει στην αγορά ως unrestricted free agent από την 30ή Ιουνίου.

Ηταν γνωστό πως όταν ο Λέοναρντ πήγε στους Ράπτορς, δεν είχε στο μυαλό του να μείνει για πολλά χρόνια στο Τορόντο. Ο τίτλος του πρωταθλητή, όμως, άλλαξε τα δεδομένα, με τους Ράπτορς και τους Λος Άντζελες Κλίπερς να έχουν πλέον τις περισσότερες πιθανότητες να αποσπάσουν την υπογραφή του.

Σύμφωνα, πάντως, με το Yahoo ο MVP των φετινών τελικών,θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα στους Ράπτορς, καθώς εξετάζει πολύ σοβαρά το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Οι Καναδοί μπορούν να του προσφέρουν 190 εκατ. δολάρια για 5 χρόνια, την ώρα που οι άλλες ομάδες μπορούν να του προσφέρουν 140 εκατ. δολάρια για 4 χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι πριν μερικές ημέρες, υπήρξε ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Λέοναρντ σκέφτεται να συναντηθεί και με άλλες ομάδες, όπως οι Νικς, οι Νετς και οι Σίξερς, ωστόσο αυτό είναι κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

(AP Photo/Ben Margot)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ