NBA

Ο Λέοναρντ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των Κλίπερς

Ο Λέοναρντ ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα των Κλίπερς
(AP PHOTO/BEN MARGOT)

Δεν υπάρχουν στο μυαλό του Καγουάι Λέοναρντ οι Λος Άντζελες Λέικερς, όπως αποκάλυψε ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι. "Δεν θέλει να γίνει μέλος μιας Superteam" εξήγησε ο δημοσιογράφος του ESPN.

Η πρώτη σεζόν του Καγουάι Λέοναρντ στο Τορόντο φαίνεται πως θα είναι και η τελευταία του στους Ράπτορς. Στα 28 του πλέον, ο δις MVP των τελικών του ΝΒΑ (2014 - 2019) απόλαυσε κάθε στιγμή του parade των πρωταθλητών , ωστόσο από σήμερα σκέφτεται ήδη το επόμενο συμβόλαιό του που θα το βρει όπως όλα δείχνουν στο Λος Άντζελες. Ο Λέοναρντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, έπαιξε μπάσκετ στο Κάνυον Σπρινγκς και το Σαν Ντιέγκο Στέιτ και τώρα όλα δείχνουν πως θα γυρίσει στην πατρίδα του μετά από επτά χρόνια στο Σαν Αντόνιο κι ένα στον Καναδά.

Σύμφωνα με τον Έιντριαν Βοϊναρόφσκι, οι Λέικερς δεν μπορούν ούτε να τον πληρώσουν, ούτε να τον πείσουν να γίνει ο δεύτερος ή ο τρίτος τροχός της άμαξάς τους. " Αυτή τη στιγμή έχει αφοσιωθεί στο Λος Άντζελες, αλλά στους Κλίπερς, όχι στους Λέικερς" εξήγησε ο δημοσιογράφος του ESPN, που εξήγησε ότι στον Λέοναρντ δεν φαίνεται ελκυστικό το ενδεχόμενο να γίνει μέλος μιας Superteam. Ειδικά μετά απ' όσα έζησε στη διάρκεια της σεζόν 2018/19...

Υπενθυμίζουμε πως η Free Agency θα ανοίξει φέτος στις 18:00 (ώρα Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ) της 30ης Ιουνίου και όχι τα μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου όπως παραδοσιακά γινόταν τα τελευταία χρόνια. Με απλά λόγια, ο Καγουάι Λέοναρντ μπορεί να δώσει τα χέρια με τους Κλίπερς στις 18:01 της επόμενης Κυριακής και η αλήθεια είναι πως μάλλον θα ξεκαθαρίσει γρήγορα το μέλλον του τόσο για να μη βρίσκεται στο προσκήνιο, όσο και για να δώσει στους Ράπτορς την ευκαιρία να κινηθούν γρήγορα για να καλύψουν το κενό του. Αν όντως αποφασίσει να μετακομίσει στο Λος Άντζελες.

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ