NBA

Νικς, Νετς και 76ers στο "παιχνίδι" για Λέοναρντ

Νικς, Νετς και 76ers στο "παιχνίδι" για Λέοναρντ
(AP PHOTO/TONY AVELAR)

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Τορόντο Ράπτορς είναι οι ομάδες που φαντάζουν ως φαβορί για την απόκτηση του Καγουάι Λέοναρντ, φαίνεται, όμως, πως υπάρχει κι άλλες στο παιχνίδι.

Όταν ο Καγουάι Λέοναρντ μετακόμισε στον Καναδά για λογαριασμό των Τορόντο Ράπτορς, δεν υπήρχε στο μυαλό του η πιθανότητα να μείνει για καιρό στη συγκεκριμένη ομάδα. Ο τίτλος του πρωταθλητή, όμως, άλλαξε τα δεδομένα και πλέον η παραμονή του στην ομάδα του Νικ Νερς δεν είναι απίθανη.

Παρόλα αυτά, το φαβορί για την απόκτηση του Λέοναρντ είναι οι Λος Άντζελες Κλίπερς. Οι Ράπτορς, με τη σειρά τους, έχουν κι αυτοί τις δικές τους πιθανότητες. Υπάρχουν, όμως, κι άλλες ομάδες στο προσκήνιο.

Όπως έγινε γνωστό μέσω του Άντριαν Βονιαρόφσκι του ESPN, ο Λέοναρντ είναι αρκετά πιθανό να συναντηθεί επίσης με τους Νικς, τους 76ers και τους Νετς, προκειμένου να εξετάσει όλα τα δεδομένα, πριν πάρει την τελική του απόφαση. Μία απόφαση που θα κρίνει πολλά για το πρωτάθλημα της σεζόν 2019/20.

Φέτος, ο Λέοναρντ τελείωσε τη χρονιά με 26.6 πόντους, 7.3 ριμπάουντ και 3.3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ ήταν κι ο MVP των τελικών.

(AP Photo/Tony Avelar)

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ