NBA

Φεύγει από τους Σέλτικς ο Χόρφορντ!

Φεύγει από τους Σέλτικς ο Χόρφορντ!
AP Photo/Elise Amendola AP PHOTO/ELISE AMENDOLA

Ανατροπή δεδομένων με τον Αλ Χόρφορντ, με δημοσιεύματα από τις ΗΠΑ να αναφέρουν ότι ο 33χρονος φόργουρντ/σέντερ ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την ομάδα!

Ενα καλοκαίρι γεμάτο αλλαγές ενδέχεται να είναι τελικά το φετινό για τους Σέλτικς. Την ίδια στιγμή που ο Καϊρί Ίρβινγκ φαίνεται να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στους Νετς , ο Αλ Χόρφορντ φαίνεται ξαφνικά ότι βρίσκεται και αυτός στην πόρτα της εξόδου!

Πριν μερικές ημέρες ο 33χρονος φόργουορντ/σέντερ φαινόταν έτοιμος να κάνει opt out από το συμβόλαιό του με τους Σέλτικς με την προοπτική να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους "Κέλτες" . Σύμφωνα ωστόσο με τα αμερικανικά ΜΜΕ, υπάρχει πλέον ανατροπή δεδομένων. Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το ESPN , ο Χόρφορντ πράγματι σκοπεύει να κάνει opt out από το συμβόλαιό του, ωστόσο με στόχο να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με άλλη ομάδα!

Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Χόρφορντ και τους Σέλτικς για τριετές συμβόλαιο δεν εξελίχθηκαν όπως περίμεναν οι δύο πλευρές και, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν! Την δεδομένη στιγμή δεν έχουν γίνει γνωστές οι ομάδες που πιθανόν να έχουν προσεγγίσει τον Χόρφορντ, ωστόσο με πάνω από 10 ομάδες να έχουν χώρο στο σάλαρι καπ είναι δεδομένο ότι ο άλλοτε All Star φόργουορντ/σέντερ θα έχει αρκετές προτάσεις στα χέρια του.

Την σεζόν 2018/19 ο Χόρφορντ είχε 13.6 πόντους, 6.7 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.3 κοψίματα μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής (68 αγώνες, όλοι ως βασικός), δείχνοντας παράλληλα την αξία του στα playoffs, όταν έβαλε δύσκολα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο .

AP Photo/Elise Amendola

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ